فرمانده نیروی انتظامی شهرستان صحنه:

برخورد نیروی‌ انتظامی برای ریشه‌کن کردن جرم کافی نیست

برخورد نیروی‌ انتظامی برای ریشه‌کن کردن جرم کافی نیست
فرمانده انتظامی شهرستان صحنه، گفت: باید با انجام کارهای اجتماعی و فرهنگی زمینه وقوع جرم را از بین برد و از بسیاری از آسیب ها پیشگیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، سرهنگ فرزاد اکبری فرمانده انتظامی شهرستان صحنه در دیدار با رئیس شورای شهر و شهرداری صحنه گزارشی از عملکرد پلیس در این شهرستان ارائه کرد و گفت: با توجه به تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان خدوم در انتظامی شهرستان صحنه، این عملکرد در مجموع بسیار خوب بوده، و نیروی انتظامی تمام تلاش خود را در جهت حفظ و ارتقا امنیت و آرامش عمومی انجام می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , امروله،,

 

,

وی با تاکید بر اینکه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و کنترل سرقت در سطح منطقه باید تعاملات خود را افزایش دهیم، اظهار داشت: تعامل مستمر و هدفمند دستگاه‌ها و نهادهای دولتی با ناجا‌ موجب پایداری امنیت می‌شود.

,

 

,

فرمانده انتظامی‌شهرستان صحنه گفت: برای ریشه‌کن کردن جرم برخورد انتظامی به تنهایی کافی نیست، بلکه باید با انجام کارهای اجتماعی و فرهنگی زمینه وقوع جرم را از بین برد و از بسیاری از آسیب‌ها پیشگیری کرد.

,

 

,

در این دیدار کیومرث اسدی شهردار صحنه نیز بیان کرد: امروز پلیس به زعم وظایف گسترده ضمن جلب اعتماد مردم، خدمت شایسته‌ای را دارد و این زحمات بر کسی پوشیده نیست.

,

 

,

وی افزود: با وجود همه خطرات و آسیب‌هایی که پلیس را تهدید می‌کند اما با تمام توان توانسته است در مقابل مخلان نظم و امنیت بایستد.

,

 

,

گفتنی است، مسئولان حاضر در جلسه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات بی دریغ نیروی انتظامی، آمادگی خود را جهت تعاملات بیشتر با این پلیس اعلام کردند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه