در دیدار نماینده لنگرود با وزیر آموزش و پرورش تایید شد؛

اختصاص اعتبار ۱ میلیاردی برای آموزش و پرورش شهرستان لنگرود

اختصاص اعتبار ۱ میلیاردی برای آموزش و پرورش شهرستان لنگرود
در دیدار نماینده لنگرود با دکتر فانی؛ بیش از ۱ میلیارد ریال کمک مالی به آموزش و پرورش شهرستان لنگرود، کومله و اطاقور صورت گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، مهرداد لاهوتی نماینده شهرستان لنگرود با حضور در دفتر دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش، ضمن بررسی مسایل پیش روی آموزش و پرورش، در خصوص مشکلات و موانع آموزش و پرورش کشور و به ویژه آموزش و پرورش استان گیلان و شهرستان لنگرود بحث و تبادل نظر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لنگرخبر,

در این جلسه مقرر شد بیش از ۱ میلیارد ریال اعتبار به آموزش و پرورش لنگرود، کومله و اطاقور اختصاص یابد.
همچنین در خصوص احداث اردوگاه تربیتی شهر چاف و چمخاله، احداث مدرسه آموزش کودکان استثنایی کومله و تامین سیستم گرمایشی مرکز شهید محبی اطاقور دستورات مناسبی از سوی مقام عالی وزارت صادر شد.

,
, چاف, چمخاله,

شایان ذکر است در این جلسه مدیر آموزش و پرورش شهرستان لنگرود و روسای آموزش و پرورش کومله و اطاقور نیز حاضر بودند.

,

تصویر دستورات صادره از سوی وزیر آموزش و پرورش در ادامه می آید.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه