فرمانده انتظامی شهرضا:

بیش از ۴ تن مواد مخدر در شهرستان شهرضا کشف و ضبط شد

بیش از ۴ تن مواد مخدر در شهرستان شهرضا کشف و ضبط شد
فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا گفت: در سال 94، کل کشفیات شهرستان شهرضا بیش از 4 هزار تن از انواع موادمخدر بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، سرهنگ حمید امیرخانی با اشاره به اقدامات این نیرو در مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در سال گذشته در رأس اقدامات نیروی انتظامی شهرستان اجرای طرح‌های عملیاتی، انتظامی، طرح کنترل مبادی ورودی قرار داشت.

وی با اشاره به اهمیت ایست و بازرسی شهید امامی شهرضا در کشفیات مواد مخدر، گفت: در سال گذشته ۱۱۴ مرحله طرح عملیاتی در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و طرح پاکسازی نقاط آلوده در شهرستان شهرضا اجرا شد.

فرمانده انتظامی شهرضا بیان کرد: اجرای بیش از ۱۱۴ مرحله طرح عملیاتی منجر به کشف بیش از ۳ هزار کیلو مواد مخدر و متلاشی شدن ۱۶ باند مواد مخدر شد.

وی تصریح کرد: در آستانه نوروز نیروی انتظامی شهرضا طرح جمع آوری معتادان متجاهر از محله‌های هدف با امنیت و آرامش کامل را اجرایی کرد و در این راستا افراد دستگیر شده تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شهرستان شدند.

امیرخانی بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۴ کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد برگزار شد که در این راستا بیش از ۲۵۰۰ نفر آموزش دیدند.

وی تصریح کرد: در سال ۹۴، کل کشفیات شهرستان شهرضا بیش از ۴ هزار تن از انواع موادمخدر بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ائمه جمعه و جماعت شهرضا نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و پیشگیری از اعتیاد دارند
محمدرضا انصاریپور با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۵ را به نام « اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل » نامگذاری کردند، اظهار داشت: می‌بایست این امر در تمامی حوزه ها و حتی حوزه مبارزه با مواد مخدر مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد و این نیاز به برنامه‌ریزی، بسیج مردم، گشودن درهای تکنولوژی و سرمایه ‌گذاری و انسجام و وحدت داخلی دارد که بی شک با همکاری همه به آن دست خواهیم یافت.

, ائمه جمعه و جماعت شهرضا نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و پیشگیری از اعتیاد دارند,
, محمدرضا انصاریپور با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۵ را به نام, « , اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل », , نامگذاری کردند، اظهار داشت: می‌بایست این امر در تمامی حوزه ها و حتی حوزه مبارزه, , با مواد مخدر مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد و این نیاز به برنامه‌ریزی، بسیج مردم، گشودن درهای تکنولوژی و سرمایه ‌گذاری و انسجام و, , وحدت داخلی دارد که بی شک با همکاری همه به آن دست خواهیم یافت, .,

وی با اشاره به اولویت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۵ گفت: بر این باوریم که تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته کافی نبوده و امسال باید بیش از گذشته تلاش کنیم؛ معتقدیم که این مبارزه مختص ایران و کشورهای همجوار با افغانستان نیست، بلکه موضوعی جهانی است و همه دولت‌ها موظف به مبارزه با مواد مخدر هستند.

, وی با اشاره به اولویت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۵ گفت: بر این, , باوریم که تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته, , کافی نبوده و امسال باید بیش از گذشته تلاش کنیم؛ معتقدیم که این مبارزه, , مختص ایران و کشورهای همجوار با افغانستان نیست، بلکه موضوعی جهانی است و, , همه دولت‌ها موظف به مبارزه با مواد مخدر هستند, .,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا گفت: پیشگیری مطمئن ترین، کم هزینه ترین و بهترین راه مبارزه با اعتیاد است که اجرای دقیق و علمی مسائل فرهنگی در مدارس و مراکز آموزشی و بخش های مختلف جامعه و نیز ایجاد اشتغال برای جوانان و نیز پاک شدگان از راه‌های اصلی مبارزه با اعتیاد است.

, دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا گفت: پیشگیری مطمئن ترین، کم هزینه ترین و بهترین راه مبارزه با اعتیاد است که اجرای دقیق و علمی مسائل فرهنگی در مدارس و مراکز آموزشی و بخش های, , مختلف جامعه و نیز ایجاد اشتغال برای جوانان و نیز پاک شدگان از راه‌های, , اصلی مبارزه با اعتیاد است, .,

وی با بیان اینکه آموزش‌ و پرورش در امر پیشگیری اولین نهاد تاثیرگذار محسوب می‌شود، بیان کرد: برنامه پیشگیرانه چهره به چهره برای دانش‌آموزان، والدین و مربیان در قم به صورت پایلوت اجرا شد که طبق نظرسنجی‌های به عمل آمده اجرای طرح موفقیت‌آمیز بود و در دیگر استان‌ها به اجرا گذشته می‌شود.

, وی با بیان اینکه آموزش‌ و پرورش در امر پیشگیری اولین نهاد تاثیرگذار محسوب می‌شود، بیان کرد: برنامه پیشگیرانه چهره به چهره برای دانش‌آموزان، والدین و, , مربیان در قم به صورت پایلوت اجرا شد که طبق نظرسنجی‌های به عمل آمده اجرای, , طرح موفقیت‌آمیز بود و در دیگر استان‌ها به اجرا گذشته می‌شو, د.,

انصاریپور تصریح کرد: گام دوم آموزش جهت پیشگیری از گرایش به مصرف مواد مخدر، آموزش سبک زندگی سالم به دانشجویان در آستانه ازدواج و نیز دانشجویان جدیدالورود است، همچنین قرار است دو واحد درسی با هدف پیشگیری از اعتیاد به واحدهای درسی در دانشگاه‌ها افزوده شود.

, انصاریپور تصریح کرد: گام دوم آموزش جهت پیشگیری از گرایش به مصرف مواد مخدر، آموزش سبک زندگی سالم به دانشجویان در آستانه ازدواج و نیز دانشجویان جدیدالورود است، همچنین قرار است دو واحد درسی, , با هدف پیشگیری از اعتیاد به واحدهای درسی در دانشگاه‌ها افزوده شود.,

وی بیان کرد: یکی از موضوعات مهم در امر پیشگیری، کنترل دسترسی یا تحقق عدم دسترسی در اطراف مدارس، دانشگاه‌ها و پارک‌هاست که توسط نیروی انتظامی این کنترل انجام می‌شود.

, وی بیان کرد: یکی از موضوعات مهم در امر پیشگیری، کنترل دسترسی یا تحقق عدم دسترسی در اطراف مدارس،, , دانشگاه‌ها و پارک‌هاست که توسط نیروی انتظامی این کنترل انجام می‌شو, د.,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا افزود: طبق یکی از بندهای سیاست‌های برنامه ششم توسعه ابلاغی از سویمقام معظم رهبری باید تا پایان برنامه ششم شاهد کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در کشور باشیم که بر این اساس باید نرخ اعتیاد سالانه پنج درصد کاهش یابد.

, دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا افزود: طبق یکی از بندهای سیاست‌های برنامه ششم توسعه ابلاغی از سوی, مقام معظم رهبری باید تا پایان برنامه ششم شاهد کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در, , کشور باشیم که بر این اساس باید نرخ اعتیاد سالانه پنج درصد کاهش یابد, .,

وی اظهار کرد: برنامه ششم توسعه در حوزه اعتیاد و مواد مخدر به صورت پایلوت و به عنوان مقدمه در یکی از استان‌های کشور به اجرا درخواهد آمد.

, وی اظهار کرد: برنامه ششم توسعه در حوزه اعتیاد و مواد مخدر به صورت, , پایلوت و به عنوان مقدمه در یکی از استان‌های کشور به اجرا درخواهد آمد, .,

انصاریپور با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر از اولویت‌های مسائل کشور است و با تاکید به ارتباط بین این موضوع و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به جامعه سالم و پویا ارتباط مستقیم دارد و کاهش نرخ اعتیاد در جامعه به اجرای این سیاست‌ها کمک می‌کند.

, انصاریپور با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر از اولویت‌های مسائل کشور است و, , با تاکید به ارتباط بین این موضوع و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به جامعه سالم و پویا ارتباط مستقیم دارد و, , کاهش نرخ اعتیاد در جامعه به اجرای این سیاست‌ها کمک می‌کن, د.,

وی با اشاره به مصوبات اجرا نشده در سال گذشته، گفت: همایش آشنایی ائمه جمعه و جماعت با مواد مخدر و همایش اعتیاد و رسانه در سال گذشته در شهرستان برگزار نشد و امسال باید این دو همایش برگزار شود.

, وی با اشاره به مصوبات اجرا نشده در سال گذشته، گفت: همایش آشنایی ائمه جمعه و جماعت با مواد مخدر و همایش اعتیاد و رسانه در سال گذشته در شهرستان برگزار نشد و امسال باید این دو همایش برگزار شود.,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا افزود: امسال در یکی از روستاهای شهرستان که در آن اعتیاد بیشتر است با همکاری سپاه طرحی اجرا می‌شود تا بتوانیم ۱۰ درصد از اعتیاد را در این روستا کاهش دهیم.

, دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرضا افزود: امسال در یکی از روستاهای شهرستان که در آن اعتیاد بیشتر است با همکاری سپاه طرحی اجرا می‌شود تا بتوانیم ۱۰ درصد از اعتیاد را در این روستا کاهش دهیم.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه