به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی ابوطالبی، کارشناس و تحلیل گر مسائل اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار تهران نیوز؛ ضمن بیان اینکه دولت در دوران پسا برجام باید بر اجرای اقتصاد مقاومتی تمرکز کند، گفت: هم اکنون منابع مالی و درآمدی کشورمان محدود است لذا با تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی می توان در راستای رونق بخشیدن به بازار و کسب و کار مردم اقدامات خوبی انجام داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت کالاهای اساسی دچار نوسان قیمت است، اظهار کرد: این امر با کاهش قیمت نفت به عنوان منبع درآمدی کشور نیز مواجه شده است لذا موارد ذکر شده بر عدم بهبود اقتصاد کشورمان تاثیر بسزایی داشته است.
,
ابوطالبی با تاکید بر اینکه طبق وعده های مسئولان، مردم در دوران پسابرجام توقع و انتظار شکوفایی اقتصادی دارند، افزود: می توان گفت که در مقابل این انتظارها، سرعت رفع تحریم ها کند بوده و رونق اقتصادی با سرعت کمی در حال شکل گیری است.
,
این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه کشورهای طرف مقابل در تعهد برجام در رفع موانع مالی نیز با کندی اقدامات خود را انجام می دهند، تصریح کرد: بر اساس این روند می توان پیش بینی کرد تا شش ماه نخست سال جاری نمی توان شاهد توسعه و رونق اقتصادی چشمگیری بود.
,
وی ضمن اشاره به اینکه با برنامه ریزی برای ابعاد مختلف اقتصاد در دوران پسا برجام می توان توسعه و رشد اقتصادی را رقم زد، گفت: با توجه به سرعت کند کشورهای گروه ۱+۵ برای رفع تحریم ها، هم اکنون شاهد رونق خاصی نخواهیم بود.
,
ابوطالبی با تاکید موضوع رکود در اقتصاد همچنان نیز ادامه دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون شرایط اقتصادی با سال گذشته تغییری نکرده است.
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه