در چهار محال و بختیاری:

واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری احیا می شود

واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری احیا می شود
مدیرکل صنعت، معدن، و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت‌های خاموش یا راکد واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان چهارمحال و بختیاری احیا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، سید نعیم امامی مدیرکل صنعت، معدن، و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت‌های خاموش یا راکد واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان چهارمحال و بختیاری احیا می‌شود.

وی با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: طرح احیای واحدهای تولیدی راکد و تقویت صنایع در سال ۹۵ با جدیت دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک‎هزار و ۲۷۰ واحد تولیدی و صنعتی پروانه‌دار در استان وجود دارد، افزود: از این میزان ۸۵۰ واحد به صورت فعال مشغول به فعالیت بوده و بیش از ۳۰۰ واحد به دلایل مالی و مدیریتی غیرفعال هستند که ۱۰ درصد صنایع استان را شامل می‌شود.

امامی عمده مشکلات واحدهای تولیدی راکد در استان را کمبود سرمایه در گردش، عدم بازپرداخت تسهیلات به علت رکود اقتصادی و عدم تأمین مواد اولیه عنوان کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با تأکید بر ضرورت احیاء واحدهای تولیدی غیرفعال در سال ۹۵، گفت: کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارگروه پایش واحدهای تولیدی و صنعتی به منظور رفع موانع تولید و مشکلات زیرساختی و مسائل مربوط به بدهی و سرمایه در گردش این واحدها تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه