رئیس جهاد کشاورزی دلگان در گفتگو با دلگان پرس بیان کرد:
برداشت بیش از 24 هزار تن گندم و جو از مزارع کشاورزی دلگان
رئیس جهاد کشاورزی دلگان گفت: پیش بینی می شود بیش از 24 هزار تن گندم و جو از مزارع کشاورزی این شهرستان برداشت شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، یارمحمد بامری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال بیش از ۲۴ هزار تن گندم از زمین های کشاورزی دلگان برداشت شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,وی افرود: سطح زیر کشت گندم شهرستان دلگان ۸ هزار هکتار است که در مقایسه با سال قبل افزایشی نداشته است و دلیل آن هم حذف زمینهای غیر حاصل خیز برای کشت گندم و بحث رعایت تناوب زراعی می باشد.
,رئیس جهاد کشاورزی دلگان تصریح کرد: ما دنبال افزایش سطح زیر کشت نیستیم بلکه دنبال میزان تولید در واحد سطح و همچنین مرغوبیت گندم هستیم.
,یارمحمد بامری در ادامه گفت: هم اکنون ۲۰ دستگاه کمباین مشغول گندم سطح زیر کشت دلگان می باشند و با توجه به اینکه تقاضای کشاورزان زیاد می باشد، این تعداد کمباین جوابگو نیست و نیاز به کمباین های بیشتری جهت برداشت گندم می باشد.
,وی زمان برداشت گندم را از نیمه دوم فروردین تا اوایل خرداد عنوان کرد و گفت: متوسط عملکرد برداشت در هر هکتار 3 تن گندم می باشد.
,رئیس جهاد کشاورزی دلگان همچنین سطح زیر کشت جو در این شهرستان را ۳۰۰ هکتار بیان و بیان کرد: جو کاشته شده برای مصارف خود کشاورزان است و متوسط عملکرد این محصول در هر هکتار ۱۵۰۰ تن می باشد که از این مقدار پیش بینی میشود ۳۰۰ تن محصول جو از سطح مزارع دلگان برداشت شود.
,وی خاطر نشان کرد: شهرستان دلگان به عنوان قطب تولید گندم و جو در استان سیستان و بلوچستان شناخته می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه