logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد:

دست درازی دولت به جیب ملت/ دولت بدون اجازه مجلس نمی توان از صندوق توسعه ملی پول برداشت کند

دست درازی دولت به جیب ملت/ دولت بدون اجازه مجلس نمی توان از صندوق توسعه ملی پول برداشت کند
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صندوق توسعه ملی منطقه ممنوعه محسوب می شود، اظهار کرد: هر زمان که دولت بخواهد از این صندوق پول برداشت کند نیاز به مجوز قانونی مجلس شورای اسلامی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  با گذشت بیش از هشتاد روز از آغاز اجرای برجام و به گل نشستن کشتی وعده‌های رنگارنگ، روزنامه‌های زنجیره‌ای با هدف انحراف افکار عمومی از مطالبات اقتصادی، موضوعات مختلفی را دست‌آویز قرار می‌دهند. بی‌توجهی نسبت به مطالبات عموم مردم و هیاهوی سیاسی، تاکنون به دفعات از سوی روزنامه‌های زنجیره‌ای صورت گرفته است

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این در حالی است که اختصاص اعتبارات از صندوق توسعه ملی به بخش دولتی مغایر با قانون است؛ بخش دولتی که در دوران رئیس‌جمهور قبلی ۶۳۷ میلیون دلار تنها از درآمدهای نفتی، برداشت و خرج کرد، البته این میزان اعتبار به غیر از اعتبارات صندوق توسعه ملی و صندوق ذخیره ارزی است. از سوی دیگر دولت فعلی مرتب از صندوق پول برداشت می‌کند و نتیجه آن قطعاً خالی شدن صندوق خواهد بود. در شرایط کنونی متاسفانه دولت با کارآیی عمل نمی‌کند و بیشتر منابع صندوق در اختیار دولت است.

,

ناصر عاشوری قلعه رودخانی، عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درگفت و گو با تهران نیوز؛ با اشاره به سخنان احمد توکلی در جلسه علنی صبح یکشنبه مجلس مبنی بر اینکه متاسفانه براساس گزارش ها شاهدیم که بیشتر اعتبارات صندوق صرف امور دولتی شده و این در حالی است که صندوق توسعه ملی یک امر نجات‌بخش بوده تا به وسیله آن توسعه تحقق یابد، گفت: برای برداشت پول از صندوق توسعه ملی باید فرآیند قانونی طی شود.

, تهران نیوز,

وی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی منطقه ممنوعه محسوب می شود، اظهار کرد: هر زمان که دولت بخواهد از این صندوق پول برداشت کند نیاز به مجوز قانونی مجلس شورای اسلامی دارد.
عاشوری با تاکید بر اینکه حتی مجلس شورای اسلامی نیز نمی تواند از این صندوق بدون اذن رهبر انقلاب مبلغی را برداشت کند، افزود: از جزئیات گزارش آقای توکلی خبری ندارم ولی تاکنون مجلس برای برداشت پول از صندوق توسعه ملی توسط دولت مجوزی صادر نکرده است.
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشخص نیست برداشتی صورت گرفته لذا اطلاعی ندارم، خاطرنشان کرد: همه باید به قانون عمل کنند لذا حساسیت مجلس نسبت به این موضوع می تواند زیاد باشد و احتمال بررسی این امر در مجلس شورای اسلامی وجود دارد.

,
,
,

گفتنی است؛ احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح یکشنبه مجلس و در جریان بررسی لایحه بودجه ۹۵ در اخطاری با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، به مصوبه کمیسیون تلفیق برای الحاق یک بند به تبصره ۴ اشاره کرد و گفت: این بند الحاقی نشان می‌دهد که قرار است در سال ۹۵ از صندوق توسعه ملی اعتباری به بانک کشاورزی که یک بانک دولتی است، تسهیلات داده شود تا این اعتبارات را برای امور مربوطه هزینه کند که قطعا این مسئله با اصل ۱۱۰ قانون اساسی مغایرت دارد، زیرا این صندوق نمی‌تواند به بخش دولتی وام دهد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه