رئیس شبکه دامپزشکی قوچان خبر داد:

واکسیناسیون 25 هزار راس دام علیه بیماری تب برفکی در قوچان

واکسیناسیون 25 هزار راس دام علیه بیماری تب برفکی در قوچان
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان از واکسیناسیون25 هزار راس دام علیه بیماری تب برفکی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، علیرضا قدرتی با اشاره به جزئیات این خبر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون و در کمتر از یک ماه  25 هزار راس بره و بزغاله علیه بیماری تب برفکی در قوچان واکسینه شدند..

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,

وی ادامه داد: امسال نیز این طرح در جمعیت دام سبک از اواخر دی ماه به مدت 30 روزکاری آغاز شده و با توجه به درگیری شهرستان به بیماری تب برفکی، این طرح همکنون نیز در حال اجرامی باشد.

,

وی افزود: این بیماری با کاهش نزدیک به 50 درصد تولید دام خسارت های اقتصادی بسیاری را به همراه دارد و بعنوان یکی از موانع اصلی در تامین بهداشت،کاهش تولید دام و فرآورده های دامی محسوب می گردد.

,

قدرتی خاطر نشان کرد: بیماری تب برفکی بیماری ویروسی عفونی و بشدت واگیردار بوده که تقریباً تمامی دام‌های زوج سم از جمله گونه های نشخوارکنندگان اهلی نظیر گاو، گاومیش، گوسفند و بز مورد هدف عامل بیماری قرار می‌گیرند، ولی میزان مرگ و میر آن پائین می باشد و عمدتاً دام های جوان را در بر می گیرد.

,

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان تاکید کرد:  جلوگیری از ورود دام های آلوده به دامداری ها، ضدعفونی وسائط نقلیه، ضدعفونی و رفع آلودگی دامداری های آلوده تا رفع کامل بیماری، کشتار دام های مبتلاء و سوزاندن و دفن بهداشتی لاشه دام ها،  از مهمترین اقدامات کنترلی این بیماری بشمار می آید.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه