دستگیری 33نفر متهم در خصوص جرایم مختلف در فامنین
فرمانده انتظامی شهرستان فامنین از دستگیری 33نفر در نتیجه اجرای طرح های انتظامی طی ماه جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهاد پرس ، سرهنگ"نوری"با اعلام این مطلب گفت:در طول چند روز گذشته از سال جدید انتظامی فامنین با برنامه ریزی مناسب وهدفمند و رویکردی متفاوت با سال قبل اقدام به اجرای طرح های مختلف در سطح شهرستان نمود که در نتیجه اجرای آن تعداد 33نفر درخصوص جرایم مختلف دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
سرهنگ"نوری"در ادامه بیان داشت: مقوله های امنیت یکی از ارکان اساسی ونیاز اصلی یک جامعه برای ادامه حیات وحفظ بقاء می باشد و سرمایه گذاری و ایجاد واحدهای تولیدی و خدماتی و کارخانجات بزرگ فقط در سایه چتر امنیت مقدور می باشد و در کشور ایران اسلامی افتخار تامین امنیت و حفظ آن برعهده کارکنان پرتلاش و بی ادعای ناجا بوده و در شهرستان فامنین نیز تامین امنیت شهروندان و ایجاد بستر مناسب جهت سرمایه گذاری از اولویت های انتظامی شهرستان می باشد.
فرمانده انتظامی شهرستان در ادامه بیان داشت: انجام گشت های هدفمند در نقاط مختلف شهرستان، ایجاد ایست و بازرسی،افزایش تعداد گشتی ها و استفاده از اخبار و گزارشان واصله به پلیس های تخصصی و مرکز 110سبب موفقیت انتظامی شهرستان در دستگیری 33نفردر طول ماه جاری شد.
وی بیان داشت: در اجرای این طرح 5 نفر در خصوص مواد مخدر و 6نفر نیز در خصوص سرقت و مابقی نیز در خصوص سایر جرایم دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شدند.
سرهنگ"نوری"در پایان بیان داشت:با حضور فیزیکی و میدانی عوامل انتظامی درنقاط حساس و شلوغ شهرستان، همچنین همکاری مردم خوب و ولایت مدار شهر فامنین با پلیس درطول سال گذشته اجازه وقوع جرایمی که باعث خدشه دار شدن امنیت و آسایش شهروندان گردد را به هیچ شخصی نداده و در سال جاری نیز تمام توان سعی مجموعه انتظامی شهرستان حفظ ارتقای امنیت موجود می باشد.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه