فتونیوز/دلیل آشوب لیبی ما هستیم!
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه شب گذشته خود به بزرگترین اشتباه خود، حمله نظامی به لیبی اعتراف کرد.[
به گزارش سرویس چتدرسانهای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اراک اوباما رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه شب گذشته خود با فاکسنیوز "بزرگترین اشتباه سیاست خارجی" خود را حمله نظامی به لیبی اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
پایگاه خبری « فرنس 24 » به نقل از فاکس نیوز می نویسد، رئیسجمهور آمریکا، شب گذشته دوشنبه ۱۱ آوریل - 23 فروردین در مصاحبهای با شبکه تلویزیونی فاکسنیوز، شبکه خبری منتصب به جمهوریخواهان آمریکا که از منتقدان سرسخت سیاستهای او در دوران هشت ساله ریاست جمهوری اوباما بوده و هستند، اظهار داشت:
"به عنوان فرمانده کل ایالات متحده بزرگترین اشتباه من "ناکامی در برنامهریزی برای روز پس از مداخله نظامی در لیبی" بود. حمله نظامی به لیبی اشتباه بزرگی بود که در طول دوره ریاست جمهوری خود مرتکب شدم. پس از حمله ما به لیبی و سقوط قذافی، این کشور در گردابی از آشوب و هرجومرج گرفتار شد. آشوبی که همچنان با افراطیگری و خشونت دست به گریبان است و دلیل آن ما هستیم".
,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه