اهالی فاز دوم شهرک آبشار سمیرم:
نامه هایی که طومار شد
ساکنان شهرک فاز دوم سمیرم عصر امروز در گفت و گو با نماینده شهر از بلاتکلیفی چندساله خود گفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سمنا، عصر امروز تعدادی از اهالی فاز دوم شهرک آبشار سمیرم همراه با شهردار سمیرم جلسه ای را با نماینده شهرستان برگزار کردند تا بدنبال مرهم درد خود باشند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , پایگاه خبری تحلیلی سمنا،, , آبشار سمیرم , , سمیرم, ,عباسی یکی از شهرک نشینان درابتدای جلسه اظهار داشت: سال هاست که در کوچه و خیابان هایی زندگی می کنیم که هیچ نام نشانی نداشته و چهار فصل سال را دست به گریبان مشکلاتی هستیم که انگار تمامی ندارد.
,وی افزود: نامه های بی پاسخ شهرک نشینان این روزها طوماری شده که در دستانشان گرفتند و بدنبال کسی می گردند که دردشان را بشنود و آنان را از این وضعیت نابسامان نجات دهد.
,عباسی گفت: نه تنها کوچه و خیابان های فاز دوم شهرک بی نام و نشان است بلکه خانه های ما بدلیل مشکلات این شهرک بی سند بوده و نبود زیرساخت ها مردم را به ستوه در آورده است.
,وی گفت: سال هاست که بدلیل وضعیت نابسامان این شهرک زندگی بر ما سخت می گیرد و تابستان از گرد و غبار و زمستان از گل و لای شهرک کلافه شده ایم اما بدلیل نداشتن توانایی مالی مجبور به ماندن هستیم و مسئولان باید ما را هم ببینند.
,یکی دیگر از شهرک نشینان افزود: تاریکی کوچه ها مشکلی است بر دیگر مشکلات این شهرک تا در کنار نبود تاکسی های شهری، فاضلاب و هجوم حیوانات ولگرد زندگی بر اهالی این شهرک بسیار سخت و دشوار بگذرد.
,نماینده شهرستان سمیرم در این جلسه گفت: شهرک آبشار هنوز تحویل شهرداری نشده است و اگر این جابجایی صورت بگیرد بدون شک بسیاری از مشکلات حل خواهد شد که با همکاری شهردار شهر سمیرم پیگیر حل مشکلات زیرساختی شهرک فاز اول و دوم می باشیم.
,سیده سکینه عمرانی با اشاره به مسکن مهر که حرف مشترک شهرک نشینان بود گفت: تخلفاتی در این پروژه انجام گرفته است که هم اکنون از طریق اداره تعاون، رفاه و امور اجتماعی در حال پیگیری است و امیدواریم بزودی تکلیف مردم مشخص شود.
,وی از تلاش های شهرداری شهر در مدت اخیر تقدیر کرد و گفت: مردم فعالیت خوب و مناسب را می بینند و بدون شک به خوبی به این کار ها پاسخ خواهند داد که امیدواریم با تعامل خوب ادارات رضایتمندی مردم شهرستان از ادارات بیش از پیش افزایش یابد.
,شهردار سمیرم در ادامه گفت: مشکل اسناد منزل های مسکونی فاز دوم شهرک بسیار مشکل بوده و در سطح شهرستان و استان قابل حل نیست اما امیدواریم با پیگیری در سطح کشور بزودی به پاسخ مناسب در این زمینه برسیم.
,محمد جعفرزاده با اشاره به اینکه هنوز این شهرک تحویل شهرداری نیست گفت: هم اکنون هر فعالیتی که در حد توان شهرداری باشد را ارائه خواهیم داد و اگر اداره راه و شهرسازی در سطح استانی و شهرستانی همکاری و تعامل خوبی داشته باشند بزودی می توان حتی با مشکلات کنونی مشکلات هر دو فاز شهرک را حل کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه