اعتصاب در 1680 متری زمین؛
پایان اعتصاب غذا بعد از 10 روز
کارگران معدن زغال در شرکت یئنی چلتک به دلیل پرداخت نشدن حقوقشان به مدت 2 ماه دست به اعتصاب غذا در 1680 متری زمین زدند. این اعتصاب غذای آنها بعد از 10 روز پایان یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، وجود نداشتن نظارت و رسیدگی کافی به حقوق کارگران در ترکیه، به یکی از مشکلات اساسی جامعه ترکیه تبدیل شده است
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,در این ارتباط؛ کارگران معدن زغال در شرکت یئنی چلتک استان آماسیه، به خاطر پرداخت نشدن حقوقشان بعد از دو ماه دست به اعتصاب غذا زدند. اعتصاب غذای آنها در 1980 متری زمین صورت گرفته بود که بعد از 10 روز به اعتصاب خود پایان دادند.
,خانواده های کارگران نیز در مقابل ورودی معدن تجمع کرده و اعتراض خود را مقامات خود ترکیه رساندند که بسیاری از رسانه های جهانی برای ساخت خبر در آنجا حضور یافتند.
,بر این اساس؛ هیئتی متشکل از رئیس سندیکای کارگران معدن نورالدین آکچول، وزیر انرژی و وزیر کار به معدن رفته و با معدنچیان دیدار و گفتگو کردند.
,این هیئت، به کارگران معدن ذکر شده وعده حل مشکلات به وجود آمده را داده و همچنین به گروه تشکیل داده شده برای حل این مشکل اشاره کردند. این سخنان آنها باعث شد تا معدنچیان به اعتصاب غذای خود پایان داده و از معدن خارج شوند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه