امام جمعه گلوگاه:

شعارزدگی و پلاکاردگرایی آسیب اقتصاد مقاومتی است

شعارزدگی و پلاکاردگرایی آسیب اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه گلوگاه گفت: شعارزدگی و پلاکاردگرایی نخستین آسیب اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلوگاه ما، حجت‌الاسلام سیدابراهیم میراحمدی در جلسه شورای ادرای گلوگاه عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی سرمشقی برای حرکت در راستای عدم وابستگی به بیگانگان است و در واقع این اقتصاد در مقابل اقتصاد لیبرالیستی و سوسیالیستی قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلوگاه ما,

وی افزود: شعارزدگی و پلاکاردگرایی نخستین آسیب اقتصاد مقاومتی است که متاسفانه عده‌ای دچار این آسیب شده‌اند.

,

امام جمعه گلوگاه خاطرنشان کرد: نباید گذاشت اقتصاد مقاومتی به عنوان موضوع تزئینی در محافل تبدیل شده و برخوردی نمادین با این موضوع مهم شود.

,

میراحمدی با تاکید براینکه اقتصاد مقاومتی نیازمند حرکتی جهادی و حماسی است، ادامه داد: وضعیت کارگاه‌های تولیدی مازندران مناسب نیست و دولت باید جلوی واردات بی‌رویه به این استان را بگیرد.

,

وی گفت: رفتار عده‌ای مخالف اقتصاد مقاومتی است، تجمل‌گرایی، اسراف، تغییر سبک زندگی و رفاه‌طلبی نباید در بین مسولان اتفاق بیافتد زیرا رفتار مسولان زیر نگاه مردم است و باعث الگوسازی می‌شود.

,

امام جمعه گلوگاه در پایان تصریح کرد: جهاد کشاورزی با حرکت به سوی روش‌های نوین زراعت، توسعه باغداری و افزایش حجم تولیدات دامی در رشد اقتصادی منطقه کمک می‌کند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه