120 مسجد در سطح استان آماده پذیرایی از معتکفین هستند
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: علاقه مندان جهت شرکت در اعتکاف از ۲۲ فروردین با مراجعه به اداره تبلیغات اسلامی و حوزه های علمیه خواهران و براداران دامغان با پرداخت مبلغ 25 هزار تومن و یک قطعه عکس ثبت نام می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان، حجت الاسلام علی شکری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در گفتگو با خبرنگار تیتریک در دامغان گفت: برای ایام معنوی اعتکاف در سطح استان 120 مسجد در شهرها و روستاها آماده استقبال و خدمت رسانی به مومنین و معتکفین هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 8000 نفر در این مراسم معنوی شرکت کردند افزود: امسال با توجه به عدم تلاقی این مراسم به امتحانات مدارس و اعلام آمادگی چندین مساجد دانشگاه ها در سطح استان پیش بینی می شود ده هزار نفر شرکت کنند.
,مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان ضمن تشریح برنامه های این سازمان در اعتکاف سال جاری، گفت: حضور مبلغان و روحانیان برای انجام آئین عبادی و فرایض دینی، پاسخ به مسائل دینی، بیان راه های مقابله با معضلات اجتماعی با همراهی ناجا، برگزاری نشست های تخصصی و حتی علمی، قرائت ادعیه و مناجات و ... از جمله برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی در اعزام مبلغان به اعتکاف۹۵ است.
,وی افزود: همچنین ختم دعای کمیل برای نخستین روز اعتکاف، دعای ندبه برای روز جمعه، قرائت زیارات مبارکه، برگزاری مراسم شهادت زینب کبری(س)، اعمال موسوم به ام داود در روز پانزدهم رجب و مراسم معنوی مناجات در کنار اقامه نماز جماعت از جمله دیگر برنامه های مبلغان در اعتکاف۹۵ خواهد بود.
,شکری با بیان اینکه اعتکاف عبادتی شخصی است اما آثار وبرکاتش تا مدت ها با انسان همراه است، بیان کرد: اعتکاف نوعی خلوت کردن با معبود است لذا بیشترین تاثیر این عبادت معنوی در بعد خلوت گزینی و درک معرفت الهی محسوب می شود که آثار و برکات آن تامدت ها در روح و جسم انسان باقی می ماند.
,به گزارش تیتریک، علاقه مندان جهت شرکت در اعتکاف از ۲۲ فروردین با مراجعه به اداره تبلیغات اسلامی و حوزه های علمیه خواهران و براداران دامغان با پرداخت مبلغ 25 هزار تومن و یک قطعه عکس ثبت نام می شوند.
,,
انتهای پیام /رض
]
ارسال دیدگاه