بر اثر بارش شدید باران
10 روستای بروجرد دچار آبگرفتگی شدند
معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: طی 24 ساعت گذشته بر اثر بارش شدید باران 10 روستای بروجرد دچار آبگرفتگی شدند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "محمد کیانی" معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: بر اثر بارش شدید باران 10 روستا دچار آبگرفتگی شدند که با اعزام نیروهای امداد رسان مشکل آبگرفتگی این روستاها حل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,وی اضافه کرد: راه ارتباطی دو روستای کیدان و کیوره از روستاهای جنوب بروجرد بر اثر بارش شدید باران قطع شده که هم اکنون نیروها برای ارتباط مجدد راه این روستاها و رفع مشکل در تلاش هستند.
,
به گفته وی خوشبختانه بر اثر آبگرفتگی و بارش شدید باران و برف در شهرستان بروجرد هیچ تلفاتی رخ نداده است.
,
کیانی اظهار داشت: نیروهای امدادی در حالت اماده باش هستند و در صورت دریافت هر گونه گزارشی سریعا به محل اعزام می شوند.
,
وی بیان کرد: برای جلوگیری از خطرات احتمالی ستاد بحران نیز در فرمانداری بروجرد تشکیل شده است.
,
به گزارش سازمان هواشناسی بروجرد بارش باران تا فردا شب در بروجرد ادامه دارد که این سامانه بارشی سبب کاهش 9 درجه ای دمای هوا شده است.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه