حل مشکل بورسیه ها یک روز هم نباید به تأخیر بیافتد
ماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آبروی نظام در خطر است ماجرای بورسیه ها باعث می شود نظام را به تقلب متهم کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح رزن، عطاءا... سلطانی صبور در خصوص بورسیه ها گفت: وزارت علوم باید در عمل قانون مداری و ولایت مداری خود را ثابت کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رزن,وی با بیان اینکه ماجرای ظالمانه بورسیه ها حق الناس است افزود: حل مشکل بورسیه ها یک روز هم نباید به تأخیر بیافتد این یک حقوق اجتماعی سیاسی است که مسئولان وزارت علوم باید در بازگرداندن حقوق پایمال شده دانشجویان جدیت داشته باشند.
,نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آبروی نظام در خطر است ماجرای بورسیه ها باعث می شود نظام را به تقلب متهم کنند لذا وزارت علوم باید اقدامات فوری در جهت حل این قضیه و بازگرداندن حق و حقوق دانشجویان بورسیه صورت دهد زیرا هرگونه تأخیر به معنای بی تفاوتی این وزارت خانه در مقابل حقوق شرعی و قانونی اجتماعی دانشجویان بورسیه است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه