هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خوزستان برگزار شد+تصاویر
در این مراسم علاوه بر قدردانی از کمک های سخاوتمندانه خیرین مدرسه ساز، مشکلات و کمبودهای تعدادی از مدارس شهرستان کارون با خیرین در میان گذاشته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کارون نیوز:هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خوزستان با حضور مزرعه رئیس آموزش و پرورش کارون،علیدادی فرماندار کارون،مدیران مدارس،خیرین و دیگر مسئولین شهرستان و استان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارون نیوز,در این مراسم علاوه بر قدردانی از کمک های سخاوتمندانه خیرین مدرسه ساز، مشکلات و کمبودهای تعدادی از مدارس شهرستان کارون با خیرین در میان گذاشته شد.
,مزرعه رئیس آموزش و پرورش کارون در مصاحبه با خبرنگار کارون نیوز گفت:آنچه ما در مدارس شهر کوت عبدالله نیاز داریم تجهیز مدارس از کامپیوتر،دستگاه کپی و هوشمند سازی و وجود یک پژوهش سرایی که بتواند با انواع آزمایشگاه ها و کارگاه ها دست دانش آموزان را بگیرد و نیاز داریم که حدود 30 مدرسه در شهرستان کارون ساخته شود تا بتوانیم خیلی از مدارس دو تایم را به یک تایم تبدیل کنیم.
,یکی از خیرین مدرسه ساز در مصاحبه با خبرنگار کارون بیان کرد:مدرسه جای تعلیم و تربیت است و ما با یک کمک حتی کوچک می توانیم به نوعی به بچه های این مرز و بوم کمک کنیم که بهتر پرورش پیدا کنند.
,یکی دیگر از خیرین مدرسه ساز افزود:من به عینه تجربه کردم که اگر یک ریال فی سبیل الله خدمتی انجام بدهم،شاید ده برابر آن به من برگشته است.
,کارون نیوز:در حال حاضر 171 مدرسه در شهرستان کارون به بیش از 30 هزار نفر دانش آموز خدمات آموزشی ارائه می دهند.
,
,
, ,

,
, ,

,
, ,

,
]
ارسال دیدگاه