امام جمعه اردستان:
انتخابات در امریکا وابسته به ثروت و قدرت مالی است
امام جمعه اردستان گفت: دشمنی امریکا با ایران همیشگی بوده و امریکا همچنان دشمن شماره یک ایران می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نگین کویر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه نماز جمعه این شهر در مسجد جامع افزود: امریکا هرروز بهانه جدیدی مطرح و اکنون بعد از ناکامی درمسائل هسته ای مسئله حقوق بشر را مطرح و قصد دارد دارائی های ایران را باز نگرداند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگین کویر,وی با بیان اینکه سیاستمداران امریکا خود مطرح می کنند که گفت: حال آنها می گویند انتخابات در ایران بصورت دموکراسی برگزار نمی شود.
,خطیب جمعه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین نظام گفت: وحدت و همدلی و همزبانی بایستی بصورت عملی در بین مسئولین وجود داشته باشد و اگر افرادی در بدنه نظام به این مسائل بی توجه باشند آنها را متوجه سازند.
,وی افزود: مسئله اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن شعار سال یکی از ضروریات جامعه است که همه باید به آن توجه داشته باشند و مردم نیز صرفه جوئی را در همه امورات داشته باشند.
,امام جمعه اردستان به اجلاس سران کشورهای اسلامی در ترکیه اشاره و افزود: اصل تشکیل این سازمان مبارزه با ترفند های رژیم صهیونیستی بود که متاسفانه با نفوذ افرادی از اهداف خود منحرف شده است.
,دهشیری گفت: حضور ریاست محترم جمهوری در این اجلاس و سخنان ایشان مورد توجه مردم و بسیاری از کشورهای قرار گرفت و امیدواریم این سازمان بتواند به هدف اصلی خود که مبارزه با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین است برسد.
,وی در پایان به سالروز تاسیس ارتش و سپاه اشاره و افزود:این دو نیروی یادگار حضرت امام (ره) می باشند و از نقش آنان در حفظ و حراست از امنیت کشور بویژه در جنگ تحمیلی تقدیر کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه