رئیس کمیته راه و ترابری مجلس:

پیمانکار مقصر حادثه قطار در سوادکوه / پرداخت خسارت محموله

پیمانکار مقصر حادثه قطار در سوادکوه / پرداخت خسارت محموله
رئیس کمیته راه و ترابری مجلس گفت:مقصر حادثه قطار در سواکوه پیمانکار شناخته شد و تمامی خسارت بعهده پیمانکار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ،کمال علیپور در گفتگوبا بلاغ با اشاره به گزارشات و بررسی های انجام شده با شرکت طرف قرارداد و  وزیر راه وشهرسازی و با توجه به گزارشات کمیسیون عمران، مسببان اصلی  حادثه واژگونی قطار در سوادکوه را سهل انگاری  پیمانکار، عدم رعایت نکات فنی و نبود زه کشی دیواره های سد در ساخت راه مورد نظر و همچنین نبود دقت  کافی  در بحث  نظارت دانست و اذعان داشت این چند عامل باعث رانش جاده و خارج شدن قطار از مسیر ریل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , بلاغ,

 رئیس کمیته راه و ترابری مجلس بیان داشت: تمامی خسارت بر عهده پیمانکار است و شرکت طرف قرداد باید خسارت محموله بار راه آهن را نیز تقبل کند، بعلاوه پیمانکار باید از صورت وضعیت خود چشم پوشی کرده و تمامی خسارات وارده در محدوده جاده و سد را از نو بازسازی کند.

,

لازم به ذکر است ساعت 7 صبح روز پنجم آبان ماه  بر اثر ایجاد شکاف بزرگ در قسمتی از جاده در حال احداث در منطقه چایباغ و رانش زمین به سمت ریل راه آهن ، بخشی از راه آهن این منطقه به زیر خاک رفت.

,

بر اثر این حادثه 6 واگن از قطار باربری حامل سوخت مازوت که در حال عبور از این منطقه بود به طور کامل از ریل خارج شد.

, به طور کامل از ریل خارج شد.,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه