تبعات باخت در دربی: مظلومی می رود یا صالح؟
ا؛ سرانجام اختلاف نظر میان پرویز مظلومی و مجید صالح در استقلال علنی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرانجام اختلاف نظر میان پرویز مظلومی و مجید صالح در استقلال علنی شد. مجید صالح که از ابتدای فصل به پیشنهاد هیات مدیره و حتی قبل از نهایی شدن قرارداد مظلومی به این تیم اضافه شد تا عملا بسیاری او را مغز متفکر تیم بنامند ، از همان ابتدا در برنامه های تاکتیکی با مظلومی اختلافاتی داشت اما حضور تیم در پله های بالایی جدول ، این اختلاف را که بارها رسانه ای شد تحت تاثیر قرار داد. با این وجود سفر طولانی مدت صالح به آمریکا در نیم فصل و بر هم ریختن ریتم تمرینات تیم ، شرایط تیم در بازی های نیم فصل دوم را متفاوت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,این اختلاف ها در این مدت چند باری رسانه ای شد تا به بازی دربی رسید. تغییرات در سیستم بازی وکلی حاشیه در طول بازی و بعد هم شکست سنگین تیم در دربی و شعارهای پایان بازی سبب شد ، اختلافات در تیم بالا بگیرد و خبرورزشی به نقل از نزدیکان باشگاه استقلال نوشته است که از بین مظلومی و دستیارانش ، یک طرف دعوا حذف می شوند.
,مظلومی که همه اعتبارش بردهای دربی بود ، شب سختی را بعد از دربی گذراند و حتی منصور پورحیدری ، مهمترین حامی اش هم از بازی تیم او انتقاد کرد و گفت دیگر با این سبک بازی ، شانسی برای قهرمانی ندارد. مظلومی که در باشگاه استقلال هم منتقدان زیادی دارد ، بعد از باخت گفته ، 4 بار برده ویک بار هم باخته ، درحالی که قبلا هم یک شکست تلخ 3 بر 2 به تیم دنیزلی داشته و حالا هم اوضاع استقلال حسابی خطری شده و شاید حتی گزینه کسب سهمیه آسیایی در لیگ هم نباشد.
,منبع: خبرآنلاین
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه