پلمپ کارگاه بزرگ تولید پنیر غیر بهداشتی در شوشتر+تصاویر
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از پلمپ کارگاه بزرگ تولید پنیر غیربهداشتی و کشف و ضبط بیش از یک تن پنیر در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شوشترروز: معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از پلمپ کارگاه بزرگ تولید پنیر غیربهداشتی و کشف و ضبط بیش از یک تن پنیر در این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز,

, , ,
مهندس فریدون فرهادی با اعلام این خبرگفت: بازرسان این مرکز با کسب خبری مبنی بر تولید پنیر غیربهداشتی در حومه شهرستان، این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
,

,
, وی همچنین افزود: اکیپ ویژه بهداشت محیط جهت بررسی صحت این خبر به منطقه اعزام و پس از تحقیقات میدانی، از فعالیت غیر مجاز و غیر بهداشتی این کارگاه اطمینان حاصل نموده و جهت ورود به محل، از مقام محترم قضایی مجوز لازم را کسب کردند
,
.
.,
, فرهادی تصریح کرد: در بررسی انجام شده از این محل که با همکاری نیروی انتظامی و اداره اماکن صورت گرفت مشخص شد که متصدیان این کارگاه با بهره گیری از مواد و تجهیزات غیر استاندارد و در محیطی کاملا غیر بهداشتی اقدام به تولید پنیر غیر مجاز کرده و پس از بسته بندی، پنیر تولیدی را به بازار مصرف عرضه می کنند.
,

,
, معاون بهداشت دانشکده با بیان اینکه در بررسی به عمل آمده از این مکان، تعداد یک تن پنیر و۱۶۰۰ کیلو نمک غیرمجاز کشف و ضبط شد، تصریح کرد: با توجه به فعالیت غیر قانونی و تخلف بهداشتی، این مکان پلمپ و متصدیان حاضر در این کارگاه غیر مجاز به مراجع قضایی معرفی شدند.
,,

,
, ]
ارسال دیدگاه