فرمانده تیپ شهید قهرمان همدان:
امروز اقتدار ارتش ایران، پشت دشمنان را میلرزاند
فرمانده تیپ 316 زرهی شهید قهرمان استان همدان تصریح کرد: امروز جوانان مومن و پا در رکاب و توان دفاعی بالا و به روز داشته، اوضاع منطقه را به خوبی رصد کرده و رهبری داریم که تمام توطئه های دشمنان را که در پیشرفته ترین اتاق های فکر طراحی می شود؛ خنثی می سازد و بنابراین تا پیروزی راه زیادی نمانده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی در مراسم دیدارفرماندهان و کارکنان نیروهاى مسلح ارتش با نماینده ولی فقیه در استان گفت: در ابتدای انقلاب، برخی از انحلال ارتش سخن می گفتند، اما بنیان گذار کبیر انقلاب فرمود که ارتش باید به عنوان بازوی قوی و یار و یاور انقلاب باقی بماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی اظهار کرد: ارتش خود را موظف و مکلف می دانست که جواب این اعتماد رهبری و مردم را در صحنه عمل نشان دهد و از ابتدای جنگ تحمیلی و قائله کردستان در صحنه حضور داشت و برای دفاع از کیان نظام و رهبری جان فشانی کرد.
,بیدادی با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: کارآمدی، عملیاتی بودن، استفاده از تجهیزات روز و برخورداری از انگیزه های دینی و معنوی قوی، بهترین پشتوانه برای نیروهای مسلح است.
,وی اضافه کرد: نیروهایی مسلح متعلق به هیج حزب و گروهی نیستند و برای کشور و ادای وظیفه حفظ مرزها و امنیت ملی خدمت می کنند.
,بیدادی تصریح کرد: امروز که جامعه در مسیر توسعه است و ممکن است مرز امنیت ملی در محور مقاومت باشد باید در سوریه و عراق بجنگیم تا بتوانیم از کشور دفاع کنیم.
,فرمانده تیپ 316 زرهی شهید قهرمان استان همدان خاطرنشان کرد: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسیر ارتقا توان رزمی و بعد ایمانی و اعتقادی خود در کنار سایر نیروهای مسلح، چنان اقتداری را آفریده که پشت دشمنان را می لزراند و اگر آمریکا از پیشرفت موشکی ایران نگران است؛ چون عملکرد ما را در عرصه های مختلف دیده است.
,بیدادی گفت: وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده که روی موشک دور برد ایران نوشته که "اسرائیل باید محو شود" و این بزرگترین نگرانی آن ها است و امروز اگر دولت مردان در صحنه سیاسی خوب عمل می کنند به دلیل داشتن پشتوانه قوی دفاعی است.
,وی ادامه داد: امروز جوانان، مومن و پا در رکاب و توان دفاعی بالا و به روز داشته، اوضاع منطقه را به خوبی رصد کرده و رهبری داریم که تمام توطئه های دشمنان را که در پیشرفته ترین اتاق های فکر طراحی می شود؛ خنثی می سازد و بنابراین تا پیروزی راه زیادی نمانده است.
,,
ارتش ایران، ارتشی الهی است
,نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز گفت: نیروهای مسلح باید شکر گذار این نعمت باشند در زمینه برقراری صلح، امنیت، عدالت، خداخواهی و ارزش های الهی قدم بر می دارند زیرا خداوند متعال، کسانی را که با قدم های استوار مانند دیوار پولادین در راه خدا قتال می کنند، دوست دارد.
,امام جمعه همدان به مناسبت فرا رسیدن 29 بهمن روز ارتش افزود: امیدواریم قدم های ما همیشه در راستای دین حق و دفاع از امت اسلام، ثابت قدم و استوار و افتخارات ما برای همیشه جاویدان بماند و نسل های آینده نیز به خود ببالند که چنین پیشینه نورانی داشته اند.
,آیت ا... غیاث الدین طه با اشاره به اینکه بین رزمنده ای که هدفش رضای خدا است با رزمنده ای که هدف او ظلم و خیانت است، تفاوت وجود دارد، ادامه داد: ارتش های شیطانی دنیا مانند آمریکا، اسرائیل و آل سعود و افرادی که در این جبهه قرار دارند، بیچاره اند.
,وی با اشاره به اینکه آل سعود، منفورترین حکومت دنیا است، بیان کرد: در طول هشت سال دفاع مقدس، ارتش جمهوری اسلامی ایران برخلاف رژیم بعثی که حتی نماز جمعه را نیز بمباران کرد سر سوزنی به مردم بی دفاع عراق ظلم نکرد.
,آیت ا... محمدی اظهار کرد: ما با هیچ کشوری جنگ نداریم و آغاز کننده نیستیم، اما حق دفاع از خود را داریم.
,پایان پیام/م
]
ارسال دیدگاه