63 واحد راکد و نیمه فعال سهم صنعت مهاباد از رکود اقتصادی
حدود 30 درصد از واحدهای صنعتی استان راکد هستند که در مهاباد این میزان بالای 40 درصد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان، مدیر عامل شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی که در جلسه امضا تفاهم نامه بازارچه مرزی شهرهای مهاباد و سردشت در فرمانداری مهاباد سخن می گفت با اشاره به آمارهای کشوری در خصوص واحد های صنعتی غیر فعال در کشور گفت: طبق آخرین بررسی ها حدود 19 درصد واحدهای تولیدی صنعتی کشور راکد هستند که در استان ما این آمار به مراتب بیشتر از میانگین کشوری است به صورتیکه در حال حاضرحدود 30 درصد از واحدهای صنعتی غیر فعال هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان,مهدی زاده با تاکید بر ریشه یابی مشکلات صنعت در استان افزود: با توجه به وعده هایی که دولت در سال جاری برای کمک به صعت در کشور داده است امیدواریم با شناسایی مشکلات واحدهای راکد و نیمه فعال سطح استان امکان استفاده از تسهیلات مناسب برای تزریق سرمایه در گردش به این واحدها، چرخ تولید در کارگاهها و کارخانه های استان دوباره به چرخش درآید.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد هم ضمن معرفی توانمندی های صنعتی این شهرستان از رکود و نیمه فعال بودن 63 واحد تولیدی- صنعتی در مهاباد خبر داد.
,قادری در این باره افزود: شهرستان مهاباد دارای 143 واحد صنعتی است که تعداد 80 واحد از این میزان در شهرک صنعتی این شهرستان واقع شده اند، در حال حاضر 36 واحد صنعتی در شهرستان مهاباد به دلیل مشکلات عدیده مالی از فعالیت بازمانده اند و 27 واحد دیگر با نیمی از ظرفیت خود در حال تولید هستند.
,بر اساس گفته های مسئولان حدود 30 درصد از واحدهای صنعتی استان راکد هستند که نسبت به میانگین کشوری 11 درصد بیشتر است. اما در مهاباد وضعیتی به مراتب بدتر از میانگین استانی رقم خورده است؛ به صورتی که با یک حساب سرانگشتی در می یابیم، تعداد واحدهای راکد و نیمه فعال در این شهرستان به عددی بالای 40 درصد می رسد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه