مصدومیت دونفر بر اثر انفجار آبگرمکن گازی در ارومیه

مصدومیت دونفر بر اثر انفجار آبگرمکن گازی در ارومیه
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ارومیه از انفجار آبگرمکن گازی در یک ساختمان سه طبقه و مصدومیت دونفر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم شاد قوشچی  در گفت و گو با اروم نیوز اظهار کرد: انفجار آبگرمکن گازی در  یکی از منازل شهرستان ارومیه در ساعت 13:16  موجب ایجاد خسارات شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز ,

وی افزود: در این حادثه که در  بلوار هفت تیر، پشت اداره راه و ترابری در خیابان شهید موسوی  رخ داد، دو نفر مصدوم و به بیمارستان انتقال یافتند.

,

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ارومیه گفت: در این انفجار که در ساختمانی سه طبقه به وقوع پیوست، طبقه هم کف به طور کلی خسارت دید و طبقات اول و دوم نیز دچار خسارات جدی شدند و همچنین به ساختمانهای مجاوز نیز خساراتی وارد شد و یک دستگاه خودروی پراید نیز دچار آسیب شد.

,

شاد قوشچی تصریح کرد: بررسی جزئیات علل وقوع حادثه در محل حادثه هم اکنون در دست بررسی است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه