ققنوس چهارمین جشنواره تئاتر طنز بال گشود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب از برگزاری چهارمین جشنواره تئاتر طنز ققنوس خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده ، رضا اوژند رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب در نشست خبری و مطبوعاتی ویژه چهارمین جشنواره تئاتر طنز ققنوس که با حضور اصحاب فرهنگ ، رسانه وهنرمندان نمایش برگزار شد گفت : این جشنواره توانسته طی این چهار دوره بیشترین مخاطب را جذب خود نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,,
,
وی از هنر نمایش به عنوان کاربردی ترین هنره نام برد و گفت : در هنر نمایش بخاطر ارتباط تنگاتنگی که با مخاطبان بر قرار می شود انتقال پیام راحت تر صورت می گیرد و هنر مندان نیز با ظرافت هنری در انتقال مفهوم نقش بسزایی دارند .و تئاتر طنز که یکی از زیر شاخه های هنر نمایش است به عنوان یکی ازمحبوب ترین و پر مخاطب ترین نمونه های ارائه تولیدهای هنری از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار می باشد .
,,
,
رییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی هدف از برگزاری این نشست خبری و مطبوعاتی را انعکاس مناسب اهداف و روند اجرایی این جشنواره عنوان کرد و افزود: به دنبال آن هستیم که در چهارمین جشنواره تئاتر طنز ققنوس در سال ٩٥ آثار از کیفیت بهتری برخوردار باشد و در طول جشنواره شور ونشاط اجتماعی را در بین مردم ایجاد نماییم .
,,
,
اوژند اضافه کرد: چهارمین جشنواره تئاتر طنز به موضوعاتی همچون معضلات اجتماعی، نظیر آسیب های ماهواره ، اعتیاد، ازدواج جوانان ، طلاق و بحران آب در تولید آثار نمایشی توجه دارد .
,,
,
اوژند به اهداف دیگر جشنواره اشاره کرد و بیان داشت : شناسایی و جذب گروها و استعدادهای درخشان هنری در حوزه تئاترطنز و ساماندهی و آموزش گروه های هنری تئاتر طنز درمحلات و رقابت سالم همراه با رفاقت بین جوانان و هنرمندان عرصه تئاتر از دیگر اهداف این رویداد می باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه