با حضور امیر دریادار سیاری در دانشگاه اراک
نقش دریا در اقتصاد مقاومتی بررسی می شود
برنامه ی اقتصاد مقاومتی و دریا با سخنرانی امیردریادارحبیب الله سیاری فرمانده ی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز 31 فروردین در دانشگاه اراک برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا ؛ امامعلی شعبانی مدیراجتماعی دانشگاه اراک در گفتگو با خبرنگار نسل فردا از برگزاری برنامه اقتصاد مقاومتی و دریا با حضور امیردریادار حبیب الله سیاری فرمانده ی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه اراک خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا ,شعبانی در همین رابطه گفت : دریادار سیاری ابتدا با ورود خود به شهر اراک و حضور در بیت آیت الله دری نجف آبادی و سپس دیدار با خانواده ی شهدا وارد دانشگاه اراک می شود.
,وی با بیان اینکه قرار است در این برنامه به نقش دریا در اقتصاد مقاومتی پرداخته شود گفت : امیر سیاری بسیار تاکید داشتند که افراد شرکت کننده در این برنامه را بیشتر دانشجویان در نظر بگیرید و سعی کنید بیشتر مخاطب های این برنامه دانشجویان باشند.
,مدیر اجتماعی دانشگاه اراک افزود: با حضور دریادار سیاری ، دانشگاه اراک جزء معدود دانشگاه هایی می شود که با نیروی دریایی ارتش تفاهم نامه علمی ، آموزشی و فرهنگی به امضا رسانده است.
,شعبانی در پایان با اشاره به این که در این برنامه تریبونی برای پرسش و پاسخ برای دانشجویان در نظر گرفته شده است خاطر نشان کرد : این نشست در ساعت 15 روز سه شنبه 31 فروردین ماه در سالن شهید علم الهدی دانشگاه اراک برگزار می شود.
, ,
,
, ,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه