رئیس دبیرخانه کمیته استانی ماده 76 اتاق بازرگانی خراسان رضوی:

توافق اجرای قانون پیش فروش ساختمان از ابتدای سال جاری

توافق اجرای قانون پیش فروش ساختمان از ابتدای سال جاری
رئیس دبیرخانه کمیته استانی ماده 76 اتاق بازرگانی خراسان رضوی از توافق اجرای قانون پیش فروش ساختمان در خراسان رضوی از ابتدای سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صنعت8، علی اکبر لبافی، رئیس دبیرخانه کمیته استانی ماده 76 اتاق بازرگانی خراسان رضوی با اشاره به اینکه قانون پیش فروش ساختمان در سال 89 توسط مجلس شوری اسلامی مصوب شد، گفت: در سال 93 آیین نامه اجرایی آن تهیه و ابلاغ شده، اما به دلایلی در برخی استان‌ها از جمله خراسان رضوی اجرایی نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

 

,

وی با بیان اینکه موضوع عدم اجرای قانون پیش فروش که از سوی انجمن توسعه سرمایه‌گذاری و عمران خراسان رضوی پیگیری شد، تصریح کرد: با توجه اینکه زیر ساخت‌های اجرای این قانون توسط شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک و کانون دفترداران آماده شده است، لذا مقرر شد اداره راه و شهرسازی از ابتدای سال جاری با هماهنگی سایر دستگاه‌ها نسبت به اجرای آن اقدام نماید.

,

 

,

لبافی ابراز کرد: با اجرای قانون پیش‌فروش ساختمان معضلات ناشی از عدم اجرای آن از جمله کلاه‌برداری و تشکیل پرونده‌های ساختمانی در محاکم قضایی جلوگیری خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه