گزارش تصویری

عملیات سنگفرش و مناسب‌سازی پیادروی‌ها در شهرکرد

عملیات سنگفرش و مناسب‌سازی پیادروی‌ها در شهرکرد
شهردار شهرکرد گفت: عملیات سنگفرش و مناسب‌سازی پیادروی‌ خیابان ملت حدفاصل میدان انقلاب تا میدان ۱۲ محرم شهرکرد ۸۰ درصد پیشرفت داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورالله غلامیان دهکردی شهردار شهرکرد در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ از پیشرفت ۸۰ درصدی عملیات سنگفرش و مناسب‌سازی پیادروی خیابان ملت حدفاصل میدان انقلاب تا میدان ۱۲ محرم شهرکرد خبر داد و اظهار کرد: هزینه اجرای این پروژه افزون‌بر ۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی این شهرداری بوده است.

وی با بیان اینکه طرح مناسب‌سازی پیاده‌روی ضلع‌های شمالی و جنوبی این محور به طول ۴۲۰ متر با مساحت ۴۳۰۰ مترمربع درحال حاضر در حال انجام است اضافه کرد: هدف از اجرای این پروژه ارتقای کیفیت معابر و مناسب‌سازی پیاده‌روها برای بهبود عبور و مرور افراد کم‎توان و همچنین زیباسازی شهرکرد است.

شهردار شهرکرد بیان داشت: در سال ۹۴، ۲۰ هزار مترمربع عملیات اصلاح و مناسب‌سازی پیاده‌روهای سطح شهر توسط شهرداری این شهر در مرکز استان صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه