رئیس صندوق کار آفرینی امید سنقروکلیایی؛
بیش از 13 میلیارد ریال تسهیلات فرش بافی در سنقر پرداخت شد
رئیس صندوق کار آفرینی امید سنقروکلیایی از پرداخت مبلغ 13 میلیارد و 700 میلیون ریال به 524 طرح فرش بافی در سال گذشته در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، امیر جوکار رئیس صندوق کار آفرینی امید در جلسه بررسی مشکلات اتحادیه فرش دست بافت سنقرو کلیایی از پرداخت مبلغ 13 میلیاردو 700 میلیون ریال به 524 طرح فرش بافی در سال گذشته در این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,,
فرماندار سنقروکلیایی در این جلسه ابراز داشت: برای ساماندهی فرش دست بافت، تاسیس خانه فرش با بهره گیری از ظرفیت خانه های قدیمی درمکان بازار سنتی این شهرستان ضروریست.
,,
وی خاطر نشان کرد: مراجعه فرش بافان در یک محل مشخص به عنوان خانه فرش موجب آگاه شدن فرش بافان از جدید ترین نقشه ها و سلایق بازار خواهد شد وخریداران سایر نقاط برای خرید به این محل مراجعه خواهند نمود.
,,
علیرضا ایزدی بیان داشت: در حال حاضر اکثر بافندگان فرش بدون اطلاع از نقشه ها و سلایق بازار و بدون بهره گیری از راهنماییهای یک نفر به عنوان ناظر، فرش بافی می کنند که در هنگام فروش با مشکل مواجه خواهند شد.
,,
حمید نوروزی نیا رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سنقرو کلیایی هم گفت: افرادی که نسبت به راه اندازی کارگاههای فرش دست بافت به صورت متمرکزاقدام نمایند و موجب افزایش اشتغال در این حوزه را فراهم کنند از سوی این اداره مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
,,




, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه