logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار تربت جام:

باید با عاملان توزیع محصولات سمعی و بصری مبتذل برخورد قاطع صورت گیرد

باید با عاملان توزیع محصولات سمعی و بصری مبتذل برخورد قاطع صورت گیرد
فرماندار تربت جام در جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالا که در محل فرمانداری تربت جام برگزار شد با درخواست برخورد قاطع با عاملان توزیع محصولات سمعی و بصری مبتذل گفت: پلیس اطلاعات نسبت به شناسایی فروشگاه ها و عاملان ورود، تکثیر و توزیع، فروش محصولات سمعی و بصری مبتذل و مستهجن و کالاهای قاچاق در سطح شهر اقدام و برخورد قانونی انجام دهند و نتیجه را به فرمانداری اعلام کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، علی رستمی فرماندار تربت جام در جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالا که در محل فرمانداری تربت جام برگزار شد با درخواست برخورد قاطع با عاملان توزیع محصولات سمعی و بصری مبتذل گفت: پلیس اطلاعات نسبت به شناسایی فروشگاه ها و عاملان ورود، تکثیر و توزیع، فروش محصولات سمعی و بصری مبتذل و مستهجن و کالاهای قاچاق در سطح شهر اقدام و برخورد قانونی انجام دهند و نتیجه را به فرمانداری اعلام کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

وب یا اشاره به اینکه باید روش ها و شگردهای عاملان توزیع محصولات سمعی و بصری مورد شناسایی و بررسی قراردگیرد افزود: باید با تهیه مستندات با متخلفین برخورد قانونی صورت گیرد.

,

وی با اشاره به توزیع کنندگان مشروبات الکی خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی، اطلاعات و امنیت نیروی انتظامی و سپاه پاسداران با تشکیل جلسه تخصصی در اسرع وقت موضوع را بررسی و به طور عملیاتی برخورد کنند.

,

فرماندار با اشاره  به وجود مواد آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر بهداشتی در سطح شهر تاکید کرد: با توجه به وجود لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر بهداشتی در سطح شهر، ادارات ، دانشکده علوم پزشکی، پلیس انتظامی، صنعت معدن و تجارت نسبت به ادامه طرح برخورد با متخلفین اقدام کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه