پارلمان عربی «حزب‌الله» را گروه تروریستی خواند!

پارلمان عربی «حزب‌الله» را گروه تروریستی خواند!
پارلمان عربی نیز تحت تطمیع و فشارهای سعودی، حزب‌الله لبنان را گروه تروریستی اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پارلمان عربی نیز تحت تطمیع و فشارهای سعودی، حزب‌الله لبنان را گروه تروریستی اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارشتسنیم به نقل از «النشره»، پارلمان عربی در پایان نشست خود در قاهره ایران و حزب‌الله لبنان را به «مداخله خارجی مستقیم و غیرمستقیم در مسائل کشورهای عربی» متهم و تأکید کرد «هرگونه دخالت خارجی از سوی هر طرفی در مسائل کشورهای عربی امنیت ملی عربی را تهدید می‌کند.»

,

پارلمان عربی مدعی شد «با توجه به مداخله منفی (ایران و حزب‌الله) در امور بسیاری از کشورهای منطقه، اتحادیه عرب و نیز سازمان همکاری اسلامی بسیاری از کنوانسیون‌های بین‌المللی (در این خصوص) را به رسمیت می‌شناسند.»

,

پارلمان عربی افزود «حزب‌الله عمدتا باید سلاح خود را علیه اسرائیل نشانه بگیرد و در حمایت از امنیت ملی عربی هماهنگی شود.»

,

در این بیانیه آمده است «اعضای پارلمان عربی از طریق برخی اطلاعات قانونی که برخی اعضا از جمله بحرین و کویت طی جلسه چهارم در مقر اتحادیه عرب در زمینه مسائل امنیتی ارائه داده‌اند، حزب‌الله را گروه تروریستی اعلام کردند.»

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه