حمایت نماینده آستانه اشرفیه از ائتلاف اصولگرایان گیلان؛

قربانی: حامی لیست ائتلاف اصولگرایان در مرحله دوم انتخابات هستم

قربانی: حامی لیست ائتلاف اصولگرایان در مرحله دوم انتخابات هستم
نماینده آستانه و کیاشهر در مجلس با بیان اینکه ائتلاف و وحدت رمز پیروزی در انتخابات است،گفت: از لیست ائتلاف اصولگرایان در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حمایت می کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار «دیارباران» در آستانه مرحله دوم انتخابات مجلس، اظهار کرد:  مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تکمیل کننده ترکیب مجلس شورای اسلامی در دوره دهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,

وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: نمایندگان گیلان در گذشته در راستای توسعه استان و شهرستان های حوزه انتخابیه خود تلاش های زیادی انجام داده اند.

,

نماینده آستانه و کیاشهر در مجلس با تاکید بر اینکه در مجلس دهم تلاش خود را برای رفع معضلات استان انجام خواهیم داد، اضافه کرد: از لیست ائتلاف اصولگرایان در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حمایت می کنم و لیست اهمیت دارد.

,

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خاتمه اظهار کرد: ائتلاف و وحدت رمز پیروزی در انتخابات است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه