logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل سابق آموزش و پرورش:

بوشهر از پتانسیل بالایی برخوردار است/چهره ماندگار باید فردی ولایت مدار باشد

بوشهر از پتانسیل بالایی برخوردار است/چهره ماندگار باید فردی ولایت مدار باشد
مدیر کل سابق اداره آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: افرادی بوده اند که چون گرایش سیاسی نداشتند انتخاب نمی شدند و به نظر من این ظلم آشکار است در حق کسانی که صلاحیت دارند اما سیاسی نیستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سپاس ، خلیل رضایی مدیرکل سابق اداره آموزش و پرورش استان بوشهر در گفت گو با خبرنگار سپاس در خصوص روز بوشهر اظهار داشت: سوابق تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان بوشهر مواردی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد و با یک برنامه ریزی صحیح به ایران و جهان معرفی شوند.

خلیل رضایی در ادامه گفت: استان بوشهر از ظرفیت و پتانسیل های بالایی برخوردار است هم از لحاظ منابع عظیم نفتی و هم از لحاظ  نیروگاه بوشهر که می توان آن ها را هم به کشور و هم به جهان نشان داد و از افرادی که از زمان های گذشته تا به امروز برای استان زحمت کشیده اند و از آنان تقدیر نشده است را در روز بوشهر تجلیل کرد.

وی ادامه داد: باید به انسجامی برسیم که دور از تمام گروه ها و حزب های سیاسی در کنار یکدیگر بنشینیم و با توجه به منابعی که در این استان وجود دارد برنامه ریزی بهتری برای آینده داشته باشیم.

مدیرکل سابق اداره آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اینکه چهره ماندگار باید فردی ولایت مدار باشد، در پیروزی انقلاب نقش داشته باشد، خدماتی در سطح استان انجام داده باشد و همچنین دور از تمام حاشیه ها باشد، افزود: کسی باید چهره ماندگار شود که تعهد به ولایت داشته و از ابتدا تا به حال از ریل انقلاب خارج نشده باشد و وفادار به قانون اساسی باشد و د این راه کارگروهی تشکیل شود که شاخص های عمومی و تخصصی  را جدا از گرایشات سیاسی بررسی کند.

رضایی در خصوص انتخاب اسماعیل تبادار استاندار سابق استان بوشهر به عنوان چهره ماندگار خاطر نشان کرد: در برخی از موارد افرادی انتخاب می شوند که می بینیم افراد بهتری هم هستند که فعالیت های زیادی انجام داده اند ولی به دلیل نداشتن گرایش های سیاسی انتخاب نمی شوند.

وی افزود: من احساس می کنم در انتخاب افرادی که ظرف چندسال گذشته معرفی شده اند فقط  موارد سیاسی در نظر گرفته شده است که در این میان مخترعان و نوآوران زیادی بوده اند که چون گرایش سیاسی نداشتند انتخاب نمی شدند و به نظر من این ظلم آشکار است در حق کسانی که صلاحیت دارند اما سیاسی نیستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه