از ابتدای امسال تاکنون؛

بیش از 3 هزار بازرسی از واحدهای صنفی هیرمند انجام شد

بیش از 3 هزار بازرسی از واحدهای صنفی هیرمند انجام شد
طرح نظارتی نوروز از ۱۵ اسفند ماه جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده در هیرمند اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اوشیدا،مهندس رضا شهریزاد رئیس صنعت معدن و تجارت هیرمند اظهار داشت: اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز، توزیع سبد کالا، جذب میوه شب عید و غیره از جمله کارهای صنعت، معدن و تجارت هیرمند در ایام پایانی سال و عید نوروز است.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون از ۳ هزار و ۳۹۰ واحد صنفی بازرسی به عمل آمده است که در این راستا برای ۱۵۳ واحد صنفی متخلف منجر به تشکیل پرونده از قبیل کم فروشی، گران فروشی و عدم درج قیمت شده است که ارزش ریالی آن ۴۸۱ میلیون ریال است.
شهریزاد ادامه داد: طرح نظارتی نوروز از ۱۵ اسفند ماه جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده در هیرمند اجرا می‌شود.
وی گفت: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت،با بازرسان اصناف و ناظران افتخاری در اجرای طرح مذکور مشارکت دارند و با تخلف‌ها در سطح بازار مقابله می‌کنند.
رئیس صنعت معدن و تجارت هیرمند افزود: گشت‌های مشترک با شبکه بهداشت و درمان تعزیرات حکومتی و اماکن از دیگر برنامه‌های این شهرستان است.
وی ادامه داد:توزیع ۲۰ تن میوه شب عید مقدار ۱۰ تن پرتقال و ۱۰ تن سیب در ایام پایانی سال با نرخ مصوب در هیرمند توزیع می‌شود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه