رقابت دانشجویان هرمزگان در چالش جاذبه
چهارمین دوره مسابقات چالش جاذبه با حضور ۱۲۰ نفر در قالب ۴۴ تیم در دانشگاه هرمزگان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر پویان ادیبی مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری پارک علم و فناوری هرمزگان در گفتگو با خبرنگار ورزش 5 ، افزود: دانشجویان دانشگاه های هرمزگان، آزاد، پیام نور و دانشجویان مقطع دبیرستان بندرعباس این دوره مسابقات شرکت و با هم رقابت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش 5,
وی با اشاره به برگزاری این مسابقات از سوی انجمن علمی مکانیک گفت: این مسابقات با هدف شناسایی استعدادهای خلاق دانشجویی و دانش آموزی در بحث های طراحی فیزیکی و مفهومی سازه ای ، ایجاد انگیزه بین دانشجویان و دانش آموزان و بروز روحیه نوآوری و خلاقیت آن ها عنوان کرد.
,
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: به تیم های اول تا سوم این دوره از مسابقات به ترتیب یک میلیون تومان، ۷۰۰ هزار و ۵۰۰ هزار تومان جایزه نقدی اهدا می شود.
,
ادیبی افزود: به منظور ایجاد شور و انگیزه، مسابقه ای نیز بین تماشاگران برگزار و به ۴ نفر از آنان از سوی پارک پارک علم وفناوری هرمزگان جوایز نقدی اهدا شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه