مسئول نهاد رهبری در دانشگاه خبر داد:
اعتکاف بیش از 200 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گفت: با توجه به فصل امتحانات دانشجویان در نظر است این اعتکاف با محتوای معنوی و علمی برگزار شود و تاکنون بیش از دویست نفر نام برای شرکت در این مراسم معنوی نام نویسی کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، حجت الاسلام عباس دشتی مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در نشست ستاد برگزاری اعتکاف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: امسال استقبال خوبی از ناحیه دانشجویان برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف صورت گرفته است که ضروری است با برنامه ریزی صحیح و استفاده از ظرفیت های بالفعل و بالقوه و حضور کارشناسان مجرب بر غنای این آیین روحانی در دانشگاه افزوده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، حجت الاسلام عباس دشتی مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در نشست ستاد برگزاری اعتکاف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: امسال استقبال خوبی از ناحیه دانشجویان برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف صورت گرفته است که ضروری است با برنامه ریزی صحیح و استفاده از ظرفیت های بالفعل و بالقوه و حضور کارشناسان مجرب بر غنای این آیین روحانی در دانشگاه افزوده شود., "سپاس"، ,وی اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته، نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم بوشهر در جمع دانشجویان معتکف حضور پیدا خواهد کرد و برنامه های معنوی متعددی در قالب نشست های مذهبی و گفتمان های دینی اجرا خواهد شد.
, وی اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته، نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم بوشهر در جمع دانشجویان معتکف حضور پیدا خواهد کرد و برنامه های معنوی متعددی در قالب نشست های مذهبی و گفتمان های دینی اجرا خواهد شد.,مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری افزود: با توجه به فصل امتحانات دانشجویان در نظر است این اعتکاف با محتوای معنوی و علمی برگزار شود و تاکنون بیش از دویست نفر نام برای شرکت در این مراسم معنوی نام نویسی کرده اند.
, مسئول فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری افزود: با توجه به فصل امتحانات دانشجویان در نظر است این اعتکاف با محتوای معنوی و علمی برگزار شود و تاکنون بیش از دویست نفر نام برای شرکت در این مراسم معنوی نام نویسی کرده اند.,دشتی بیان کرد: برنامه های معنوی اعتکاف به دو صورت جمعی و فردی برگزار خواهد شد که مناجات، نماز جماعت، ختم و قرائت قرآن کریم و صلوات، تواشیح، دعا و زیارات، سخنرانی، حلقه های معرفت افزایی، مراسم ولادت امام علی(ع) و وفات حضرت زینب(س) و اعمال ام داوود از جمله برنامه های معنوی جمعی است و نماز های مستحبی، ساعات خلوت و تفکر و مطالعه از جمله برنامه های فردی است که در 3 روز اعتکاف اجرا خواهد شد.
, دشتی بیان کرد: برنامه های معنوی اعتکاف به دو صورت جمعی و فردی برگزار خواهد شد که مناجات، نماز جماعت، ختم و قرائت قرآن کریم و صلوات، تواشیح، دعا و زیارات، سخنرانی، حلقه های معرفت افزایی، مراسم ولادت امام علی(ع) و وفات حضرت زینب(س) و اعمال ام داوود از جمله برنامه های معنوی جمعی است و نماز های مستحبی، ساعات خلوت و تفکر و مطالعه از جمله برنامه های فردی است که در 3 روز اعتکاف اجرا خواهد شد.,وی خاطر نشان کرد: با توجه به فصل امتحانات دانشجویی، اوقاتی برای مطالعه دانشجویان در نظر گرفته شده و کتاب های امانی برای مطالعه در اختیار دانشجویان معتکف قرار داده خواهد شد و مسابقه کتابخوانی نیز برگزار می شود.
, وی خاطر نشان کرد: با توجه به فصل امتحانات دانشجویی، اوقاتی برای مطالعه دانشجویان در نظر گرفته شده و کتاب های امانی برای مطالعه در اختیار دانشجویان معتکف قرار داده خواهد شد و مسابقه کتابخوانی نیز برگزار می شود.,این مقام مسئول ابراز کرد: مراسم افتتاحیه و اختتامیه اعتکاف با حضور مسئولان دانشگاهی و تعدادی از مسئولان استانی برگزار می شود و در پایان بسته های فرهنگی به معتکفین اهدا خواهد شد و به تعدادی از معتکفین نیز به قید قرعه کمک هزینه سفرهای زیارتی اهدا خواهد شد./ انتهای پیام
, این مقام مسئول ابراز کرد: مراسم افتتاحیه و اختتامیه اعتکاف با حضور مسئولان دانشگاهی و تعدادی از مسئولان استانی برگزار می شود و در پایان بسته های فرهنگی به معتکفین اهدا خواهد شد و به تعدادی از معتکفین نیز به قید قرعه کمک هزینه سفرهای زیارتی اهدا خواهد شد./ انتهای پیام ]
ارسال دیدگاه