27 اثر ادبی و کاریکاتور از گلستان، به خوارزمی راه یافت+تصاویر
رئیس کانون پرورشی فکری شهرستان کلاله از راه یابی 27 اثر در زمینه های ادبیات داستانی، شعر و کاریکاتور از استان گلستان به جشنواره خوارزمی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، زینب سنچولی در حاشیه اولین جشنواره ادبیات داستانی، شعر و کاریکاتور که به میزبانی شهرستان کلاله برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره در مقاطع مختلف تحصیلی استان گلستان برگزار گردید که 400 اثر در زمینه های یاد شده به این جشنواره ارسال شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,وی ادامه داد: پس از داوری، 27 اثر در بخش های داستان کوتاه و بلند به زیان های فارسی و انگلیسی، شعر و کاریکانور به مرحله نهایی راه یافتند و این آثار توانستند جواز ورود جشنواره خوارزمی را دریافت کنند.
,وی از منتخبین هر یک از شهرستان ها نام برد و گفت: آثار عبدالمتین امر، مریم شیخ، علی ارجونی، جواد سپهری، علی بوئینی، مائده محمود و علی شیخ اثار منتخب از شهرستان کلاله بودند.
,رئیس کانون پرورشی فکری کلاله منتخبین شهرستان های دیگر را نیز نام برد که به شرح ذیل می باشد:
,مینودشت: مبینا نجاری، فاطمه تورانی و زهرا فرامرزی
,گنبد: فاطمه زهرای ملایی، حریم سلمانیان، زهرا عجم، آی سن سید مختوم، درسا پوری، نعیم شکور زاده و متین شکور زاده
,رامیان: نسرین سارانی و ریحانه بای
,آق قلا: فائزه قدیر زاده، بهاره سوقی و ایمان هوزیاری
,بندر ترکمن: فائزه یلقی
,مراوه تپه: آی ناز پران دوجی
,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه