با حضوررئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور:

نشست روشنگری دراردل برگزار شد+تصاویر

نشست روشنگری دراردل برگزار شد+تصاویر
صبح روز چهارشنبه نشست روشنگری با موضوع "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" و با سخنرانی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور در سالن 9 دی سپاه ناحیه شهرستان اردل برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، صبح روز چهارشنبه یکم اردیبهشت ماه  نشست روشنگری با موضوع "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" و با سخنرانی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور در سالن 9 دی سپاه ناحیه شهرستان اردل برگزار شد .
 
دکترشعبانعلی رمضانی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور در این جلسه که با حضور  500 نفر از خانواده معظم شهدا،رزمندگان،فرهنگیان و بسیجیان ولایتمدار شهرستان اردل برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت امام علی(ع) با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل» گفت:آنچه که مقام معظم رهبری در روز اول سال توصیه کردند و سال ۹۵ را «اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل» خواندند برای این است که روزگار ما در مقابل توطئه ها و شیطنتهای دشمنان ما سخت نشود زیرا آنها می خواهند ملت ما را از طریق این تحریم ها به زمین بزنند.
 
 رمضانی با بیان اینکه تا زمانی که ملت سرافراز ایران اسلامی پشتیبان ولایت باشند دشمنان ضربه زدن و توطئه های شومشان را به ملت سرافرازمان را به گرو خواهند برد افزود:تاکنون در زمینه اقتصاد مقاومتی عملکرد خوبی نداشتیم و برای اینکه بتوانیم جامعه ای شکوفا در تمامی زمینه ها داشته باشیم باید در عمل وارد این میدان شد و برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش مضاعف کنیم.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه