فرماندار مهریز

اقتصاد مقاومتی در عمل پیگیری شود/ انتخابات بی طرفانه برگزار شود

اقتصاد مقاومتی در عمل پیگیری شود/ انتخابات بی طرفانه برگزار شود
فرماندار مهریز گفت: اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری باید در عمل توسط مردم و مسئولان اجرایی و پیگیری شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح مهریز ، سید محمد رستگاری در جمع اعضای مجمع عالی بسیج مهریز به اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری افزود: برای اجرایی شدن توصیه های مقام معظم رهبری باید پیگیری جدی بعمل آید .
وی ادامه داد: در شهرستان مهریز خوشبختانه ظرفیت های بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد که با برنامه ریزی و همت جمعی می توان برای انجام این مهم و تحقق سفارشات مقام معظم رهبری اقدام کرد .
فرماندار مهریز اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل باید عملیاتی و اجرایی شود و انجام آن ثمرات زیادی برای کشور و انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف در بر خواهد داشت .
رستگاری در ادامه به برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی در دهم اردیبهشت ماه امسال در این حوزه انتخابیه و شهرستان مهریز اشاره کرد .
فرماندار مهریز به اهمیت حضور گسترده مردم در این مرحله از انتخابات و همچنین برگزاری سالم و جدی آن با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و مسئول پرداخت .
رستگاری گفت: حفط بی ظرفی ، امانت داری ، حرکت در مسیر قانون و زمینه سازی برای برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم بایدمد نظر جدی مسئولان و مردم باشد .
وی با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی و دینی به لزوم برنامه ریزی در خصوص انجام فعالیت های مختلف در این بخش با بکارگیری همه ظرفیت ها تاکید کرد .
رستگاری خاطرنشان کرد: رسیدگی به مسائل فرهنگی و جوانان قطعا دغدغه مسئولان و خانواده ها ست و دولت با تمام ظرفیت و امکانات برای خدمت به جامعه آمادگی دارد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه