فرماندار ایوان :
عزم دولت بر این است که شعار سال را عملی کند
اولین جلسه شورای اداری شهرستان ایوان در سال جدید با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی در محل فرمانداری ایوان برگزار گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری جویزر ، اولین جلسه شورای اداری شهرستان ایوان در سال جدید با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی در محل فرمانداری ایوان برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جویزر,بسطامی فرماندار ایوان با تبریک سال نو و تقدیر از تلاش های مدیران دستگاه های اجرایی اظهار داشت : اولین مسئله راهبردی که در دستور کار دولت و کلیه دستگاه های اجرایی قرار دارد ، حرکت در راستای تحقق برنامه های " اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل " است که از سوی مقام معظم رهبری ، سال 95 به این عنوان مزین شده است و همه مسئولین ادارات شهرستان لازم است ، برنامه های اقتصاد مقاومتی را در اداره متبوع خود اجرا نمایند.
,وی افزود : رئیس جمهور محترم و مجموعه دولت تدبیر و امید ، همه تلاش و مساعی خود را در راستای ارتقاء سطح زندگی و معیشت مردم به کار بسته اند و در ابتدای شکل گیری این دولت ، شعارهایی مطرح شد ، که یکی از آنها به نتیجه رساندن مذاکرات هسته ای بود که علیرغم کارشکنی ها و چالش های ایجاد شده توسط دشمن ، و سنگ اندازی ها و مخالفت های مداوم برخی افراد ، خوشبختانه برجام به سرانجام و فرجامی خوشحال کننده برای ملت رسید و ضمن برداشته شدن بخشی از تحریم ها ، خواسته ها و مطالبات به حق جمهوری اسلامی ، در محافل بین المللی پذیرفته شد.
,وی همچنین گفت : سیاه نمایی و کم رنگ کردن دست آوردهای هسته ای دولت ، با منافع و مصالح ملی در تضاد است ؛ اما مردم به خوبی مسائل را تشخیص می دهند ؛ و با توجه به آگاهی و توان مردم در تحلیل مسائل سیاسی ، این کج اندیشی ها نتیجه ای برای آنها در بر نخواهد داشت.
,وی در ادامه گفت : دولت یازدهم در راستای محرومیت زدایی و ارتقاء زیرساخت های اساسی در شهرستان ، اقدامات مهمی انجام داده است که از جمله آنها می توان به اتمام کار و آب گیری سد کنگیر ، برای مشروب نمودن 2000 هکتار اراضی دیم دشت زرنه و ترن ، و تکمیل نمودن و بهره برداری از پروژه آب رسانی سیاهگل به ایوان ، با 32کیلومتر خط انتقال و سه ایستگاه پمپاژ ، برای پایان دادن به بحران بی آبی در شهر ایوان و بیش از 30 روستای این شهرستان ، شبکه زهکشی و آبیاری بخش زرنه ، پروژه عظیم باغات پلیه و سیاهگل که در آینده ای نزدیک ایوان را به یکی از قطب های تولید محصولات باغی تبدیل خواهد کرد ، اشاره نمود.
,وی در رابطه با نزدیک شدن به مرحله دوم برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت : خداوند را سپاسگذاریم که مرحله اول انتخابات را قانونمند ، شفاف و بدون کوچکترین مسائل حاشیه ای برگزار نمودیم و این امر نشان از توانمندی ، تجربه ، تعامل و همراهی همه اعضاء و عوامل دست اندرکار انتخابات دارد ؛ امیدواریم مرحله دوم را نیز به همین روال پشت سر بگذاریم.
,بسطامی از تلاش مدیران و کارکنان ادارات شهرستان در راستای خدمات رسانی و پذیرایی از مهمانان و مسافران نوروزی تقدیر نمود و در رابطه با بارندگی ها و سیل های اخیر گفت : علیرغم بارندگی های شدید و مداوم و چند بار جاری شدن سیل در سطح شهرستان ، خوشبختانه اعضاء ستاد بحران شهرستان با اندیشیدن تمهیدات لازم و آمادگی کامل و استفاده بهینه از امکانات موجود ، خسارت ناشی از این امر را به حداقل ممکن رسانده و از بروز حوادث انسانی و تلفات جانی جلوگیری نمودند.
,وی از اعضاء ستاد بحران خواست ، با توجه به افزایش میزان بارندگی نسبت به سال های گذشته و پوشش گیاهی بسیار انبوه مراتع و جنگل های سطح شهرستان ، تمهیدات لازم را برای مقابله با آتش سوزی های احتمالی در ماه های آینده بیندیشند و از کمیته برداشت خواست ، امسال با امکانات بیشتر و سرعت عمل مناسب به برداشت محصولات کشاورزی کمک کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه