بررسی مشکلات شهری در هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر اردکان
هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر اردکان با حضور اکثریت اعضاء و مهندس شهابی زاد شهردار در محل ساختمان شورا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اردکان گویا، هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر با حضور اکثریت اعضا و مهندس شهابی زاد شهردار اردکان در محل ساختمان شورا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا,در ابتدای جلسه، عبدالرضا آسایش رئیس شورای شهر اردکان با گرامیداشت روز ارتش و شهدای گرانقدر ارتش سرافزار جمهوری اسلامی ایران گزارشی از جلسه روز پنجشنبه مسئولین شهرستان با استاندار یزد ارائه داد.
,آسایش به موضوعات مطرح شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: وضعیت آب شهر، محدوده شهرستان، محیط زیست، زمین موقوفه جنت آباد و توسعه فضای سبز از جمله مواردی که بود دراین جلسه بحث و تبادل نظر شد.
,محمد جواد شاکر در نطق پیش از دستور خود باز گشایی ادامه خیابان 7 تیر را ضروری دانست و افزود: درخواست های مکرر مردمی برای بازگشایی این مسیر زیاد است که تملک پلاک های باقیمانده و تسطیح آن در اسرع وقت رضایت خاطر همشهریان را درپی خواهد داشت.
,وی در ادامه خواستار به سامان رسیدن هر چه سریعتر پیاده روهای خیابان امام و مصطفی خمینی (ره) شد.
,پارک کوهستان یکی دیگر از موضوعاتی بود که محمد جواد شاکر به آن اشاره کرد و از شهابی زاد خواست که نسبت به ساماندهی و در اولویت قرار دادن آن در سال جدید اقدامات لازم را انجام دهد.
,جاوید عیدانی مشکلات بلوار پرستار را مطرح و از شهردار اردکان خواست نواقص و مشکلات این بلوار نیز رفع گردد.
,وی درادامه به تعطیلی شهر بازی پارک آزادی اشاره کرد و گفت:زمان بازگشایی شهر بازی فرار رسیده چرا که با تعدیل شدن هوا مردم برای گذراندن اوقات فراغت فرزندان خود به پارک آزادی مراجعه می کنند.
,حجت الاسلام حسینی پور به جلسه مسئولین شهرستان دراستانداری اشاره کرد وگفت: بحث محدوده شهرستان یکی از موضوعاتی است قرار بوده قبل از انتخابات حل و فصل شود که هنوز انجام نشده و نیازمند پیگیری جدی مسئولان است که ان شالله این مسئله مهم با درایت مسئولین به نفع مردم هر دو شهرستان به سرانجام برسد.
,محسن ملت نیز درنطق پیش از دستور خود به مراجعات مردمی اشاره کرد و گفت: بریدن سایبانهای مغازه های سطح شهرموجب نارضایتی بعضی از مغازه داران شده که برای نگرانی این عزیزان باید چاره ای اندیشید.
,وی ادامه داد: موزه فرش هم که دربافت تاریخی قرار دارد و بخش خصوصی فعالیت خوبی داشته دچار مشکلاتی شده ولی در عین حال دیگر میل و رغبتی برای ادامه کار ندارد و در آستانه تعطیلی است که نیاز به حمایت دارد.
,حجت الاسلام عطری با بیان اینکه به پارک های سطح شهر باید بیشتر رسیدگی شود، گفت: با شروع فصل تابستان و گرمای شدید منطقه، نصب آب سرد کن در پارک ها ضروری است که امیدواریم این مسئله تا رسیدن فصل گرما به نتیجه مطلوب برسد.
,وی به مشکلات مالی شهرداری اشاره کرد و گفت: متاسفانه مبلغی از بابت ارزش افزوده هنوز واریز نشده و این حق مردم شهر است که باید هر چه زودتر به این مسئله مهم رسیدگی شود.
,حجت الاسلام منصوری خواه به نارضایتی کسبه خیابان مصطفی خمینی اشاره کرد و اظهار داشت: کسبه این خیابان از عدم پیشرفت سریع پیاده رو سازی گله دارند که باید برای رفع این نگرانی به حق مردم اقدام شود.
,وی در ادامه، خواستار شروع عملیات عمرانی هتل مشهد شد تا هرچه زودتر مردم از آن منتفع شوند.
,لازم به ذکر است؛ در پایان به نامه های وارده شهرداری که درباره موضوعات مختلف شهری بود رسیدگی شد.
,انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه