مجری برتر ماکویی بر کرسی داوران کشوری تکیه زد
برای اولین بار یکی از مجریان شهر مرزداران ماکو به عنوان مستر مجری و داور چهارمین دوره مجریان و هنرمندان کشور برگزیده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از مرزداران ؛خداداد یوسف زاده مربی پرورشی و بازنشسته آموزش و پرورش و عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر و مجری برتر شمالغرب کشور بعنوان مستر مجری وداور کشوری جهارمین جشنواره مجریان و هنرمندان برگزیده شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرزداران ,

, در بخشی از حکم استاد یوسف زاده آمده است با توجه به تجارب جنابعالی به عنوان مستر مجری و داور چهارمین دوره مجریان و هنرمندان کشور در روز دوم جشنواره انتخاب می شوید.
,این جشنواره قرار است روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین ماه با حضور کلیه مجریان و هنرمندان صحنه کشور در تهران برگزار شود و استاد یوسف زاده بعنوان یکی از داوران این جشنواره در کل کشور انتخاب شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه