با برگزاری جشن عبادت؛
۵۲۳ شکوفه تیران و کرون وارد سن تکلیف شدند/ تصاویر
جشن عبادت ویژه دانش آموزان سوم ابتدایی و سوم راهنمایی که در آستانه تکلیف هستند برگزار می شود تا دانش آموزان با تکالیف و وظایف خود آشنایی بهتری پیدا کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرتیران، مسئول امور تربیتی آموزش و پرورش شهرستان در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: جشن عبادت و بندگی ۵۲۳ دانش آموز دختر سوم ابتدایی شهرستان طی چهار برنامه در کل شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرتیران،,حمید احمدی با اشاره به برگزاری دو برنامه در بخش مرکزی و دو برنامه در بخش کرون، افزود: جشن عبادت ویژه دانش آموزان سوم ابتدایی و سوم راهنمایی که در آستانه تکلیف هستند، برگزار می شود تا دانش آموزان با تکالیف و وظایف خود آشنایی بهتری پیدا کنند.
,وی تصریح کرد: انجام عبادات و تکالیف توسط مسلمانان در زندگی اهمیت زیادی دارد و قطعا چنین برنامه های می تواند در روحیه و انجام تکالیف دانش آموزان اثر زیادی داشته و شروعی برای انجام بهتر عبادات باشد.
]
ارسال دیدگاه