فرمانده سپاه آستانه‌اشرفیه:

50 واحد مسکونی برای نیازمندان ساخته می‌شود

50 واحد مسکونی برای نیازمندان ساخته می‌شود
فرمانده سپاه ناحیه آستانه‌اشرفیه از ساخت 50 واحد منزل مسکونی برای نیازمندان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن فیضیان در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی آستان‌خبر، با تبریک میلاد امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر، با اشاره به سالروز دستور تاریخی امام خمینی (ره) برای تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوم اردیبهشت سال 1358 اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ازجمله نهادهای انقلابی به شمار می‌آید که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، در دوران دفاع مقدس و پس از جنگ تحمیلی به انحای مختلف و با رویکردی جهادی برای دفاع از حریم ولایت، انقلاب، سربلندی و عزت اسلام گام برداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر, آستان‌خبر, آستان‌خبر,

وی تلاش برای محرومیت‌زدایی در کشور را از دیگر رسالت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست و افزود: در همین راستا با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر ارگان‌ها، اقدام به ساخت 50 واحد مسکونی برای نیازمندان تا پایان شهریورماه ساخته می‌شود.

,

گفتنی است صبح امروز نیز ساخت یک هزار واحد مسکونی در گیلان، در مراسمی به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور استاندار گیلان، فرمانده سپاه قدس گیلان، رئیس مجمع نمایندگان گیلان، فرمانده قرارگاه قرب کوثر و جمعی از مسئولان در رشت آغاز شد.

,

این واحدهای مسکونی با مشارکت قرارگاه قرب کوثر و کمیته امداد امام در مدت 110 روز در سراسر استان ساخته می‌شود.

,

, , ,

همچنین کلنگ آغاز عملیات ساخت 50 واحدمسکونی نیز در دهستان دهشال آستانه‌اشرفیه زمین زده ش

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه