logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مژده ای برای بیماران سرطانی

مژده ای برای بیماران سرطانی
مطالعه دانشمندان نشان می‌دهد که با استفاده از دوز پایین آسپرین، بیماران مبتلا به سرطان ممکن است شانس بیشتری برای زنده ماندن داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به سرطان ممکن است با مصرف دوز پایینی از «آسپرین» (aspirin)، شانس بیشتری برای زنده ماندن داشته باشند.

بر اساس این گزارش، دانشمندان هشدار می‌دهند که در این رابطه و برای کشف اثرات آسپرین هنوز نیاز به کار و مطالعه بیشتری است‌ اما بیماران تحت درمان سرطان را تشویق کردند که برای استفاده از آسپرین حتما با دکتر مخصوص خود مشورت کنند و زیر نظر وی دارو را مصرف کنند.

بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه «کاردیف»(Cardiff)، صورت گرفته است، مصرف آسپرین شاید بتواند شانس بیماران مبتلا به سرطان را برای زنده‌ماندن به یک‌پنجم میزان قبل افزایش دهد.

دانشمندان این یافته را به دنبال مطالعاتی که در زمینه سرطان روده، پستان و پروستات داشتند کشف کردند.

طبق این مطالعه به نظر می‌رسد مصرف این دارو با دوز پایین در کنار درمان طبیعی،کاهش احتمال مرگ ناشی از سرطان را از 15 درصد به 20 درصد افزایش دهد.

پروفسور «پیتر الوود»(Peter Elwood)، از دانشگاه «کاردیف»(Cardiff)، که سرپرست این تحقیقات را برعهده دارد در رابطه با این تحقیق منتشر شده در «مجله کتابخانه عمومی علوم وان»(the journal Public Library of Science ONE)، گفت:" شواهد تاثیر مصرف آسپرین بر درمان سرطان در حالی رو به افزایش است که پیش از این مصرف این داروی پرمخاطب تاثیر قابل توجهی در کاهش برخی سرطان‌ها داشته است.

وی افزود:"در حالی که ما این نکته را می‌دانیم که استفاده از دوز پایینی آسپرین به کاهش بروز سرطان کمک می‌کند، نقش آن در درمان سرطان همچنان نامشخص است؛ در نتیجه، ما مجموعه‌ای را گردهم آوردیم که مطالعات علمی و سیستماتیکی روی این موضوع مهم انجام دهند".

طبق این گزارش که در روزنامه ایندیپندنت منتشر شده است، این تیم مطالعاتی، داده‌های تصادفی از 42 مورد آزمایش را مورد بررسی و واکاوی بیشتر قرار دادند و مشاهدات آنها نشان می‌دهد که «آسپرین» برای کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک‌کننده است.

گر چه عوارض شناخته‌شده‌ای همچون خونریزی روده و معده ناشی از مصرف دائم آسپرین وجود دارد با این حال محققان هیچ شواهدی مبنی بر اینکه مصرف این دارو خطرات جدی برای انسان داشته باشد و یا زندگی افراد را تهدید کند وجود ندارد.

«الوود» اضافه کرد:"در حالی که نیاز مبرمی به پژوهش‌های بیشتر در این رابطه وجود دارد، ما می‌خواهیم بیمارانی که مبتلا به سرطان هستند با پزشک خود در رابطه با مصرف آسپرین مشورت کنند و سر خود اقدام به مصرف این دارو نکنند".

مطالعات روی 6 نوع سرطان‌ شایع نیز گویای مزایای مصرف آسپرین است؛ با این وجود کم‌بودن تعداد اطلاعات بیماران، مانع از ارائه تواًم با اعتماد به نفس این نظریه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه