خطیب جمعه خلیل آباد:
دشمنان باید فکر تغییر رفتار ایران را به گور ببرند
خطیب جمعه خلیل آباد گفت: انقلاب اسلامی، ذلت یک ملت را به آقایی و استقلال وصف نشدنی تغییر داد و کشوری ساخته است که در خط مقدم مبارزه با استکبار است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، حجت الاسلام علی ناهیدی، امام جمعه خلیل آباد ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرستان با طرح این سوال که تغییر رفتار ایران که امروز سران کشورهای عرب و آمریکا دنبال می کند به چه معنا و با کدامین هدف است؟ اظهار داشت: از همان آغاز انقلاب که ملت شریف ایران عزم خود را جزم کرده اند که در لوای پرچم اسلام ناب و ولایت فقیه و نظام سیاسی و اجتماعی فعالیت کنند و با راهبرد استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عملاً دست رد به سینه قدرت های زورگو زدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه به جرم این اراده پولادی و پیشرفت های نظامی جمهوری اسلامی، دشمنان همواره تلاش می کنند که ایران را به انزوا بکشانند، خاطر نشان کرد: استکبار بعد از استقرار جمهوری اسلامی از تحریم های ظالمانه تا انواع تهدیدها برای به انزوا کشاندن جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است.
,ناهیدی با بیان اینکه وقتی دشمنان در سرکوبی جمهوری اسلامی به نتیجه نرسیدن نیز تغییر رفتار ایران را خواستار شدند، تصریح کرد: اگر وضعیت کنونی ایران، وضعیت قبل از انقلاب باشد باز هم به دنبال تغییر رفتار ایران بودند؟ طبیعی است که اینگونه نخواهد بود.
,وی همچنین گفت: روز به روز صلابت و اقتدار ایران اسلامی بیشتر شده و آنها دریافتند که با جنگ، تحریم و... نمی توانند ایران را به انزوا بکشانند و به همین دلیل به دنبال تغییر رفتار ایران هستند.
,خطیب جمعه خلیل آباد با بیان اینکه بارها در ادبیات خود تغییر رفتار ایران را بیان کرده اند و خواهند کرد، اذعان نمود: آن چه در اجلاس کنفراس همکاری اسلامی در ترکیه اتفاق افتاد بهترین گواه بر سیاست های شیطانی عربستان سعودی برای اجرای اهداف آمریکا و اسرائیل بر علیه ملت ایران است.
,وی ادامه داد: عربستان این روزها در رو در رویی با ایران اسلامی با کمال قدرت و جسارت بدون کمترین ملاحظه ای ظاهر شده است چون در حوزه های مختلف به ویژه عراق، سوریه، یمن و در حمایت از نیروهای داعشی و تکفیری شکست خورده است.
,حجت الاسلام ناهیدی گفت: عربستان در کشور یمن در یک سال بدترین جنایت ها را در یمن داشته است و حادثه تلخ منا نشان دیگری از بی لیاقتی های آل سعود بوده و هست.
,وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، ذلت یک ملت را به آقایی و استقلال وصف نشدنی تغییر داد و کشوری ساخته است که در خط مقدم مبارزه با استکبار است، ابراز داشت: طبیعی است که بی شرمانه علیه دولت و ملت ایران اربده می کشند و ایران را عامل بی ثباتی و نا امنی در منطقه معرفی می کنند.
,امام جمعه خلیل آباد همچنین بیان کرد: امروز توطئه های منطقه ای دشمنان در قالب جنگ نیابتی، اختلاف شیعه و سنی و تجزیه کشورهای اسلامی به لطف خدا نقش بر آب شده است و تیرشان در حمایت از نیروهای تکفیری و تروریستی مخصوصاً در عراق، سوریه، لبنان و یمن به سنگ خورده است.
,وی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه سران نالایق به دستور مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و انگلیس این روزها مأموریتی جز فشار بر ایران برای تغییر رفتار ندارند.
,حجت الاسلام ناهیدی اظهار داشت: روز به روز بر اقتدار ایران اسلامی افزوده می شود و آنها باید فکر تغییر رفتار ایران را به گور ببرند و ان شاء الله این انقلاب به رهبری آیت الله خامنه ای به انقلاب حضرت مهدی(عج) وصل خواهد شد.
,وی در ادامه ضمن تبریک ولادت حضرت علی(ع)، پیرامون شخصیت و ویژگی های امام علی(ع) سخنانی را بیان داشت و گفت: اینکه امام علی(ع) صبح روز جمعه 13 رجب در مکه مکرمه و در درون خانه کعبه که قبله گاه مسلمین است متولد شده از امتیازات و افتخارات زندگی حضرت علی (ع) است که در درون مقدس ترین مکان تولد یافته است.
,این مقام مسئول: با بیان اینکه طبق اصلی ترین کتاب های تاریخی و روایی اولین مومن به رسول خدا، شخص علی (ع) است، اذعان کرد: افتخار پیشگامی در ایمان آوردن به رسول خدا(ص) نیز نصیب حضرت علی(ع) شده است و اگر کسی از فضایل حضرت علی(ع) را بنویسد تا زمانی که آن نوشته باقی باشد خداوند برای او ثواب خواهد نوشت.
,وی ضمن تقدیر و تشکر از پدران شهدا، خاطر نشان کرد: حضور آنها نشانه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، یادآور فدا کردن جان برای حفظ ارزشها، زیر بار ذلت نرفتن، سازش نا پذیری در برابر دشمنان خدا و ترویج فرهنگ مبارزه با ظلم و ظالم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه