رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیرجند:

شرکت ۶۳۸۵ نفر در اعتکاف شهرستان بیرجند

شرکت ۶۳۸۵ نفر در اعتکاف شهرستان بیرجند
حجت‌الاسلام لطفی گفت: ۵۰۳۹ خواهر و ۱۳۴۶ برادر در ۴۱ مسجد شهرستان بیرجند معتکف شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حجت‌الاسلام ابوالقاسم لطفی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیرجند گفت: امسال با توجه به تبلیغات گسترده و برنامه ریزیهای خوب انجام شده  5039 خواهر و ۱۳۴۶ برادر در ۴۱ مسجد شهرستان بیرجند معتکف شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان, خاورستان, خاورستان,
وی افزود: این ۶۳۸۵ معتکف شهرستان در ۱۴ مسجد شهری ویژه  خواهران، ۳ مسجد شهری ویژه برادران، ۱۶ مسجد روستایی، ۲ مسجد دانش آموزی، ۱ مسجد دانشجویی برادران، و ۵ مسجد دانشگاههای بیرجند ساماندهی شدند.
,
 
,
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیرجند گفت: اعتکاف برکات زیادی دارد و از جمله آن بیمه کردن عمر و از بین برنده گناه و ثواب عظیمی برای آن در نظر گرفته شده است.
,
 
,
وی عنوان کرد: اعتکاف با همه خوبی هایی که دارد حقیقتا توفیق خاص برای انجام عبادت و گرفتن سه روز روزه و سکنا در مسجد با اعمال خاص می خواهد.
,
 
,
حجت‌الاسلام لطفی تصریح کرد: برگزاری مجالس سخنرانی، حلقه های معرفت، برنامه های متنوع قرآنی و اجتماعی و برنامه های گفتگو محور با موضوعات  ایثار و شهادت، بصیرت انقلابی، ولایت، آسیبهای اجتماعی از مهمترین برنامه های این اداره در مراسم پر فیض اعتکاف امسال می باشد.
,
 
,
انتهای پیام/ط
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه