حال وهوای معنوی اعتکاف؛
صحنه هایی زیبا از ارتباط بندگان با معبودشان در مساجد منوجان/تصاویر
فضای معنوی مساجد منوجان در اعتکاف صحنه هایی زیبا از ارتباط بندگان با معبودشان را به نمایش گذاشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “صبح منوجان“از صبح گاه سیزدهم رجب، ۷ مسجد شهرستان منوجان شاهد حضور عاشقان شیفته ای است که به قصد اقامتی سه روزه، در این مکان مقدس حضور می یابند و به دور ازدنیا و جلوه های دل فریب آن، در سفری از خانه خویش به خانه دوست شرکت جسته و به راز و نیازِ با خدای بی نیازِ بنده نواز می پردازند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “صبح منوجان“, “, صبح منوجان, ., ,
,
, منوجان این روزها حال و هوای عاشقی به خود گرفته است و مسجد جامع این شهرستان یکی از مساجدی است که صدها جوان منوجانی را در آنجا معتکف هستند.
,در طول ایام اعتکاف آیین ادعیه خوانی، سخنرانی، بیان احکام و مسائل شرعی و نشست پاسخ به سؤالات و رفع شبهات دینی نیز برگزار میشودو در این بین کودکانی نیز آمده بودند تا در کنار بزرگترهای خود به طور عملی درس عاشقی را فرا گیرند.
, ,
,
,
یکی از معتکفان به خبرنگار ما گفت: مراسم اعتکاف یکی از مهمترین ظرفیتهایی است که در قالب آن جوانانی مثل من می توانند حضور یابند و در کنار مبارزه با هواهای نفسانی و اندوختن سرمایه معنوی به نوعی تمرین بندگی کنند.

,
,
, یکی دیگر از معتکفین که دومین سال است که در مراسم معنوی اعتکاف حضور دارد، گفت: امیدوارم در پایان این سه روز که در مسجد حضور یافتهام حال و هوای معنوی خاصی پیدا کنم و به آرامش خاطر و قلب برسم تا دست خالی بیرون نروم.
, ,
,
, گفتنی است؛ مراسم پرفیض اعتکاف هر ساله از اذان صبح روز سیزدهم تا اذان مغرب روز پانزدهم ماه مبارک رجب در مساجد برگزار می شود و معتکفین در این مدت، به دور از مشکلات و دغدغه های دنیوی، با معبود خود به راز و نیاز می پردازند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه