قطع آب اهالی جوی آسیاب
نتیجه 11 سال پاس کاری سازمان ها+تصاویر
در پی گزارشات و تماسهای مکرر مردم با رامهرمرنیوز مبنی بر قطعی آب انتهای خیابان های شهید هرمزی و شهید کاشانی جوی آسیاب به سراغ اهالی محل رفته ایم و گزارشی از مشکلات 11 ساله آنها تهیه کرده ایم که به اطلاع شما رسانده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامهرمزنیوز: جمله " آب مایه حیات است " را شاید کمترکسی پیدا می شود که با این جمله بیگانه و یا با آن غریبه باشد در کل جوامع بشری آب را مسئله حیاتی وغیر قابل انکار در زندگی روزمره انسانها می دانند طوری که زندگی بدون آب زندگی بی روح ومرده است و بدون آن طبیعت خداوند از بین می رود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,

,
بحمداله امروزه به برکت نظام اسلامی و با تلاش بعضی مسئولین دلسوز و خدمتگزار ما مردم رامهرمز با وجود همه مشکلات زیر ساختی موجود در شهر جز در اوقاتی در سال با مشکلات آب روبرو نبودیم ولی با وجود همه این تلاش ها متاسفانه اهالی انتهای خیابان شهید هرمزی جوی آسیاب براستی با مشکل و معضل بی آبی دست وپنچه نرم می کنند.معضلی که زندگی اهالی این محله رامختل ساخته ورنج ومشقت های فراوانی برای آنها به بار آورده است.
,
,
علل و بررسی این معضل ، طی گفتگوی بعضی اهالی این منطقه با خبرنگار رامهرمزنیوز به سمع و نطر مسئولین و همشهریان رسانده می شود.
, علل و بررسی این معضل ، طی گفتگوی بعضی اهالی این منطقه با خبرنگار رامهرمزنیوز به سمع و نطر مسئولین و همشهریان رسانده می شود.,,
« محمد » از اهالی این محله در مورد موضوع ذکر شده چنین اظهار داشت : در زمان پیروزی انقلاب اسلامی حدود سه خانوار در این جا ساکن بودند که در آن شرایط و در آن زمان به وسیله یک لوله فلزی حدود دو اینچ به آنها آب داده شده و از آن موقع تا کنون که تعداد خانوار های این محل چندین برابر شده همان آب و همان لوله است که این جای تعجب دارد برای هر کسی که این مسئله را می شنود.
,
کریم از اهالی دیگر این منطقه گفت: بنده حدود 20 سال است که در این محله ساکن هستم و تا جایی که اطلاع دارم از همون اوایل سکونت همین مشکلات قطعی و افت فشار آب بوده و رفته رفته نیز بعلت ساخت و ساز در اینجا و وجود همان لوله 2 اینچ معیوب قدیمی زیادتر هم شده است.
,
,
,
وی گفت؛ کلا ما در طول هفته یک یا دو روز آنهم در ساعت سه یا چهار صبح فقط آب داریم و این در حالی است که سازمان آب هزینه انشعاب را به اندازه مابقی نقاط شهر از ما گرفته است و عذر و بهانه ای برای عدم ارائه خدمات به ما ندارد.
,
,
وی ادامه داد : در حال حاضر حدود 12 خانه در این محله است که در بعضی از این خانه ها شاید دو یا سه خانواده در کنار هم زندگی می کنند، با توجه به اینکه اکثر این خانوار ها دارای فرهنگ روستایی و سنتی هستند جمعیت زیادی به نسبت وسعت در اینجا ساکن است.
,,
کریم در ادامه افزود: حدود ده سال است که برای رفع این مشکل چه بصورت مکتوب و چه بصورت شفاهی با مراجعه به سازمان آب شهرستان و استان ، فرمانداری، شهرداری و شورای شهر در حال پیگیری هستیم و تنها جوابی که گرفتیم این بود که سازمان آب ما را به شهرداری پاس می داد که شهرداری اجازه حفاری نمی دهد و شهرداری به شورای شهر و شورای شهر هم می گوید به ما ربطی ندارد.
,,
این بومی قدیمی محل گفت : از شروع پیگیری تا کنون اغلب مسئولین شهری و استانی سازمان آب و فرمانداری در جریان این مشکل هستند و حتی حدود 4 رئیس سازمان آب در ادوار گذشته هم قول مساعدت دادند ولی نمی دانیم چرا اقدام به تعویض این 200 متر لوله معیوب نمی کنند؟ این در حالی است که هر کمکی چه مادی و چه فنی اگر بخواهند ما اهالی دریغ نمی کنیم و آماده مساعدت هم هستیم.
,,
همچنین در ادامه گفتگو با اهالی شخصی دیگر بنام « ش - ح » اعلام کرد که بدلیل مشکل آب این مدت زندگی سختی داشته و قصد دارد خانه پدری خود را ترک کند چون موضوع مشکل آب در زندگی خانوادگی ایشان تاثیرگذاشته و همسر ایشان منزل را ترک کرده تا منزلی دیگر را برایش فراهم کند و ....
,
,
در پایان امیدواریم ادارات و مسئولین ذیربط علی الخصوص سازمان آب ، شهرداری ، شورای شهر و فرمانداری با وحدت و انسجام بیشتر گلایه ها و انتظارات این مردم را شنیده و اقدامی را در این خصوص انجام نمایند و مشکل نه چندان بزرگ این اهالی را حل نمایند و این زخم کهنه 10 ساله را التیام بخشند.
,,
لوله اصلی (کمتر از دو اینچ) انتقال آب برای حدود 12 خانوار پر جمعیت انتهای خیابان شهید هرمزی جوی آسیاب
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
,

, ,

, ,

]
ارسال دیدگاه