مسئول فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی تربت جام:

اعتکاف بیش از دو هزار و 500 نفر در تربت جام برگزار شد

اعتکاف بیش از دو هزار و 500 نفر در تربت جام برگزار شد
همزمان با ایام البیض ماه رجب و خجسته میلاد با برکت مولای متقیان حضرت علی (ع) بیش از دوهزار 500 نفر با حضور در 30 مسجد شهرستان تربت جام در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، هاشم بهرامی نیا، مسئول فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی تربت جام  در گفتگو با خبرنگار جام روز گفت: همزمان با ایام خجسته میلاد با برکت مولای متقیان حضرت علی (ع) بیش از دوهزار 500 نفر شیعه و اهل سنت تربت جام با حضور در 30 مسجد شهرستان تربت جام در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز, جام روز,

هاشم بهرامی نیا افزود: شرکت کنندگان در این محفل معنوی با روزه داری و شب زنده داری، قرائت ادعیه، اقامه نماز و مولودی خوانی و مدیحه سرایی برای پیروزی مسلملنان در نبرد با استکبار جهانی و نابودی گروهکهای تروریستی در عراق و سوریه و همچنین فرج آقا امام زمان و سلامتی امام زمان (عج) دعا کردند.

,

وی همچنین اضافه کرد: با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی جمعی از اساتید حوزه دانشگاه مشهد به مساجد محل اعتکاف اعزام شدند که با تشکیل جلسات متعدد فرهنگی و دینی و تقریبی به سولات معتکفین پاسخ گفتند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه